Over deze site

Deze site reflecteert een bijzonder bewegen, ze omvat een reis die ik ben gestart rond 1999.

Het onderzoeken en verkennen van de onderdanige en masochistische verlangens in mij. Een sterke drive om gevoelens te willen verwoorden, belevingen te willen vangen in poëtische uitingen. Het is een meer dan persoonlijk uiten welke ik hier deel. Bijna twintig jaar aan intieme schrijfsels die mijn persoonlijke ontdekkingstocht en groei tonen.

Met mijn site geef ik de lezer inzicht in de flow die ik volg, een flow die deels door leven bepaald wordt. De invloed van (wisselende) partners, keuzes voor polyamorie en monogamie, mijn lichaam en beperkingen, allen zijn van invloed op mijn beleving. Het zijn factoren die de beleving van bdsm bepalen, soms lijk ik ver weg van die kern in mij te zijn, dan weer voel ik mij innig verbonden met mijn verlangens. Soms kan ik de connectie met mijn partner met wie ik inmiddels al veertien jaar samenleef vinden, dan weer bevind ik mijzelf in een worsteling en lijk de connectie kwijt te zijn. Je kunt mijn schrijfsels bekijken via het menu bovenaan, of via het Archief.

Mijn schrijfsels tonen een eerlijk en oprecht beeld, maar zijn nimmer een richtlijn voor wat bdsm zou moeten zijn. Dat is iets dat ieder voor zichzelf moet bepalen, er bestaan geen regels anders dan welke jij voor jouzelf, en voor jouw partner(s) hebt vastgelegd. En ook deze fluctueren.

Heb je naar aanleiding van wat je hier leest behoefte aan contact maak dan gebruik van het contactformulier. Ben je op zoek naar informatie over bdsm dan verwijs ik je graag naar de website BdsmMinnend, dit project is ontstaan rond 2002 en via het project zet ik mij ervoor in om mensen te informeren over bdsm als ook het taboe rond bdsm te verkleinen, meer over projecten waar ik mij voor inzet vind je hier.

Karen/MisTique