Over deze site

Deze site reflecteert een bijzonder bewegen, omvat een reis die ik ben gestart rond 1999.

Het onderzoeken en verkennen van de onderdanige en masochistische verlangens in mij. Een sterke drive om gevoelens te willen verwoorden, belevingen te willen vangen in poëtische uitingen. Het is een meer dan persoonlijk uiten welke ik hier deel. Bijna twintig jaar aan intieme schrijfsels die mijn persoonlijke ontdekkingstocht en groei tonen.

Met mijn site geef ik de lezer inzicht in de flow die ik volg, een flow die deels door leven bepaald wordt. De invloed van (wisselende) partners, keuzes voor polyamorie en monogamie, mijn lichaam en beperkingen, allen zijn van invloed op mijn beleving. Het zijn factoren die de beleving van bdsm bepalen, soms lijk ik ver weg van die kern in mij te zijn, dan weer voel ik mij innig verbonden met mijn verlangens. Soms kan ik de connectie met mijn partner met wie ik inmiddels al twaalf jaar samenleef vinden, dan weer bevind ik mijzelf in een worsteling en lijk de connectie kwijt te zijn. Je kunt mijn schrijfsels bekijken via het menu bovenaan, of via het Archief

Mijn schrijfsels tonen een eerlijk en oprecht beeld, maar zijn nimmer een richtlijn voor wat bdsm zou moeten zijn. Dat is iets dat ieder voor zichzelf moet bepalen, er bestaan geen regels anders dan welke jij voor jouzelf, en voor jouw partner(s) hebt vastgelegd. En ook deze fluctueren. Wil je graag meer info over bdsm, of zoek je een prettige, kleine en besloten online platform waar je met gelijkgestemden over bdsm kunt praten? Bezoek dan eens mijn site BdsmMinnend.