Abstract Sensueel

Jaren geleden kwam ik tot het besef dat ik dusdanig kritisch naar mijzelf kijk dat ik de eerste tijd na een fotoshoot foto’s van mijzelf zelden mooi vind. Daar waar ik als curator van meerdere kunst sites heb leren kijken en de schoonheid maar ook de simpelheid van een pose in een foto of tekening kan waarderen lukt het me vaak niet om zo naar foto’s van mijzelf te kijken. Het enige dat ik zie zijn de veranderingen in mijn lichaam en met een vaak verdrietig gevoel constateer ik in tijd dat ik onwijs kritisch op mijn lichaam was (en ben). Vaak vind ik jaren later foto’s mooi die ik eerst als ‘niet zo geweldig’ heb bestempeld.

In mijn voornemen om meer en vaker iets te delen op dit blog heb ik besloten om ook eens in de oude fotoshoots te duiken om een selectie hier te tonen. Deze serie komt van een shoot uit 2019. We hadden onszelf verwend met een nacht in een zeer luxe hotel. Bij binnenkomst inspireerde de kamer mij direct, zowel voor een fotoshoot maar ook om bdsm te beleven. Ik ben wat dat betreft wel gevoelig voor sfeer, een rommelige kamer kan mij uit de mood halen terwijl een sfeervolle kamer iets toevoegt.

Categorieën:

1 Comment

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s