Verloren

Intens verloren voel ik mij, in de sluimerende eenzaamheid die onze dynamiek alsmaar grijzer kleurt. Ik tracht kleur aan te brengen en telkens wanneer ik terugkeer naar het palet van onze dynamiek zijn de kleuren vervaagd. Alsof in één nacht tijd de sprankelingen verloren gingen, die ene nacht die al maanden duurt.

Verloren voel ik mij, in de stilte, in de gesprekken die verzanden in oppervlakkigheid en zelden worden gekleurd door diepgang.

Verloren voel ik mij.

Verloren…

Hoor je mij? Zie je mij?
Ik ben het.

Jouw sub die aan het verdrinken is.
Jouw meisje die aan het vereenzamen is.
Jouw partner die aan het wegkwijnen is.

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s