Connectie met emotie

Niet alleen woorden helpen me om mijn gevoelens te verwerken, om inzichten te vergroten en om emoties een plek te geven. Ook digitale fotobewerking heeft daar een rol in. In het verleden heb ik veel van deze bewerkingen verwijderd omdat ik me er te kwetsbaar in voelde. Een kleine verzameling zwart/wit afbeeldingen met een surrealistisch tintje wil ik nu toch graag weer met mijn bezoekers delen.

Advertentie
Categorieën:

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s