Warm bad

Na een lange, hele lange tijd was er eindelijk ruimte om samen in onze D’s bubbel te stappen én weg te gaan. Het voelde als een warm bad, niet alleen de D’s om in weg te mogen zakken maar zeer zeker de warme, liefdevolle en oprechte knuffels die ik heb mogen ontvangen.

Wat een luxe om dat weer te hebben mogen ontvangen, natuurlijk had ik het gemist maar nuchter verstand had ook voor een deel uitgeschakeld want verlangen naar wat niet mogelijk is werkt destructief. En nu mocht het er weer zijn, mocht ik er zijn in alle facetten van mijn vrouw zijn. Ik heb genoten, in stilte en met hartstochtelijke zuchten, ik heb gelachen van stille glimlach tot schaterlach, ik heb verbeten en gebeten wat beiden vanuit mijn diepste kern kwam. Ik heb prettige gesprekken gehad, hartelijk gelachen, mooie diepe en eerlijke gesprekken gevoerd, ik heb mij kunnen bewegen in mijn eigen bubbel en toegelaten wie ik wilde toelaten. Ik heb mij laten meevoeren in de bubbel die me hielp om af te sluiten van het best wel storende gebabbel in de speelruimte.

Er was zoveel moois in de simpelheid van kleine dingen, een mooie oogopslag, een glimlach, schuchtere blikken van toeschouwers, de liefdevolle en zorgzame bewegingen van mij toedekken en warm houden toen bleek dat er geen dekentjes (meer) waren. (komt goed, nemen we voortaan zelf mee).

Het was een warm bad, een bad waarin ik heerlijk heb mogen drijven en die me volledig heeft laten opladen. Dankjewel aan de lieve mensen die mij gisteravond zo warm hebben onthaald, het voelde prettig om zo verwelkomd te worden.

Een bijzonder dankjewel aan een bijzondere en ongelooflijk lieve dame die mij heeft ontroerd, die me heeft bewogen en heeft laten dansen op een melodie die weggezet was in een hoekje van voorbijgaande fases van mijn leven. Ik kan geen woorden vinden (nog) om te omschrijven wat dit met me heeft gedaan, hoe het me liet voelen. Ik bevind me nog steeds in de dans, mijn lichaam is de passen nog aan het zetten in een prettige herhaling van speciale intimiteit.

Ik blijf vandaag nog even bij mijn dans, ik houd de dans nog even dichtbij me, laat me door haar leiden en drijf nog even verder in dat intens warme bad.

Advertentie
Categorieën:

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s