Vlaag van Verbijstering

Het komt niet vaak voor maar er zijn momenten dat ik echt even versteld sta van hoe iemand mij benadert en wat er gezegd wordt. Ik weet dat ik mijzelf als wereldvreemd beschouw maar op dit soort momenten begrijp ik werkelijk niets van het menselijke soort dat hier op FetLife rondwaart.

Ik kreeg een privébericht waarin iemand, althans dat dacht ik, mij een compliment gaf omtrent mijn foto’s. Het waren topfoto’s en ze waren allemaal zo echt. Dat laatste woordje was in hoofdletters geschreven. Aangezien mijn foto’s allemaal echt zijn ging dit sarcasme dus compleet aan mij voorbij en ik schreef een vriendelijk dankjewel.
Die beantwoord werd met de opmerking dat ze in feite allemaal fake en fantasie foto’s waren.

Hé? Mijn foto’s fake? Fantasie? Nou ja, misschien dat de creatieve bewerkingen als fantasie bekeken kunnen worden maar ze zijn toch erg authentiek en echt.
Ik wilde antwoorden en tot mijn verbijstering was ik geblokkeerd.
Het zal mijn enorme irritatie zijn geweest, normaal laat ik het daarbij maar mijn bloed begon te koken. Wat denkt zo iemand wel niet, iets droppen dat nergens op slaat en dan blocken?

Dus opende ik een ander account en stuurde hem vanaf dat account een bericht waarin ik aangaf het even kwijt te zijn. Ik had (en heb nog steeds) werkelijk geen idee wat er fake zou moeten zijn aan mijn account en wat de bedoeling van zo reageren en daarna blokkeren was. Dus dit heb ik vriendelijk gevraagd, en vanavond kreeg ik antwoord. Waarna ik bijna van mijn stoel donderde van verbijstering.

Het komt er op neer dat ik een naïeveling ben die niet door heeft dat het overgrote deel van de FetLifers echte actie foto’s of selfie’s bij hun profiel hebben staan. Geen gekopieerde foto’s of tekeningen/poppertje zoals mijn profiel foto’s.
Als ik zijn vriendschapsverzoek zou accepteren zou ik zijn naakt foto’s met gezicht kunnen bekijken, erg attent natuurlijk.
Waarbij tussen neus en lippen door vermeld werd dat de heer in kwestie nudist, naturist en exhibitionist is. Wat dit met alles te maken heeft ontgaat me eerlijk gezegd.

Ook kreeg ik een goede tip, om nooit (de letters in groot formaat geschreven zodat ze bijna mijn beeldscherm uitsprongen) foto’s van mijn gezicht openbaar te delen, maar pas wanneer ik foto’s zie van een anders account die bij dat account horen en dan moest ik ook nog goed opletten of het om een mannelijke of vrouwelijke schrijfstijl gaat. Op zich niets mis met deze tip, maar ik vind dat ik toch echt wel zelf mag en kan uitmaken of ik herkenbaar wil zijn met mijn gezicht. Diegenen die mij kennen weten dat ik daar geen probleem mee heb en dat openheid bij mij hoort.

De volgende tip betrof wat ik het beste voor foto’s zou kunnen plaatsen (ook dit zal wel goed bedoelt zijn echter het kwam zo niet bij mij binnen). Een foto van een touw of ketting moest ik eens plaatsen, of een foto van mijn borsten, of naakt zonder herkenbaar te zijn.

Tot slot werd de conclusie gedeeld dat mijn profiel zoals het er nu uitziet fake over komt, want ‘iedereen kan wel een gezichtsfoto plaatsen die net van internet gedownload is maar dat maakt dat mensen twijfelen wie en wat ik ben, en wat ik wil.’

Oh, ik vergeet het échte slot. Een naakt foto van deze meneer, onherkenbaar uiteraard met de mededeling dat hij dit was, echt een slaaf en schaamteloos.

Mijn boosheid borrelt nog, ik merk dat het me raakt. Ja, ik weet dat ik daar boven moet staan maar soms komt iets binnen. Dit was zo’n moment. Het raakte een oude wond, meerdere zelfs realiseer ik mij nu. Uiteraard is de beste man dáár niet voor verantwoordelijk, neemt niet weg dat ik het mega bot vind om te concluderen dat mijn profiel fake zou zijn. Dan heb je in mijn optiek niet de moeite genomen om even verder te kijken dan een paar foto’s, mijn schrijfsels zeggen ook iets, het profiel van @greyspanker laat ook zien hoe niet fake ik ben.

Over het waarom dit me raakt ga ik straks nog schrijven. Dit moest ik nu even uit mijn systeem krijgen. Oh en het is maar dat jullie het weten, ik ben hartstikke fake en de foto’s die ik heb gedeeld zijn fantasie 😉

Categorieën:

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s