Hoe dan?

Op mijn kunst account ontving ik een aantal dagen geleden een bericht van Dom. Hij bedankte me voor het accepteren van zijn vriendschapsverzoek en stelde voor dat we wellicht een keer konden chatten. Voor jullie verder lezen moet ik er wel even bij vermelden dat ik op mijn kunst account een ander principe omtrent vriendschapsverzoeken hanteer dan hier, dat leidt tot vele lege verzoeken die ik klakkeloos accepteer. Ik wil namelijk graag dat mijn kunst projecten door een brede groep ontdekt kunnen worden.
Nu krijg ik op dat account regelmatig een verzoek om te chatten, in enkele gevallen ontstaan er prettige gesprekken over kunst en in de meeste gevallen hoopt de ander op een geile chat, een geile foto, een date (ja ook als ze aan de andere kant van de oceaan wonen). Dus ik ben wat behoudend in het reageren op dergelijke verzoeken, ik bedank hem voor zijn bericht, vermeld erbij dat ik niet frequent online ben en als ik online ben niet altijd zin heb in een chat. Ik voeg er nog aan toe dit laatste niet persoonlijk op te nemen, per slot van rekening wil ik niemand onnodig kwetsen.

Hij reageert direct, begrijpt mij volkomen en geeft, met een smiley, aan dat het aan hem is om een gesprek interessant genoeg voor mij te maken om te reageren. Ik kan de humor wel waarderen maar besluit om geen verdere opening te geven dus bedank ik hem vriendelijk voor zijn begrip en eindig de zin met een smiley.

Mijn nieuwsgierigheid is echter wel getriggerd dus ik kijk even naar zijn profiel, ik ben ronduit verbaasd. Geen profiel foto, in de About me staan een email adres en een url naar zijn Dirty Code, een soort komisch ogende uitbreiding op een dickpic. Ik ga uiteraard zijn profiel niet delen, de nieuwsgierigen onder jullie kunnen het idee van de site bekijken via deze link. Bij mijn eerste bezoek gaat de site er vanuit dat vooral mannen er een profiel zullen aanmaken want de eerste vraag is om de tekening uit te kiezen van de penis die het meest lijkt, natuurlijk is er ook een optie voor de dames. Ik kan het echt niet omschrijven, ik raakte volledig de kluts kwijt bij zoveel opties om aan de hand van een plaatje mijn lichaamsfiguur, grootte van mijn schaamlippen, vorm van mijn tepels en tepelhoven etc te bepalen.

Om het voor mannen gemakkelijk te maken kan de lengte bepaald worden aan de hand van een Coca Cola blikje, waarbij ik me wel afvroeg of dan het mini blikje als uitgangspunt was genomen want dat kon ik er niet uit opmaken. Het is overigens ook voor mannen zeer gedetailleerd, tot en met de afstand waarmee je spuit als de duur van het spuiten. Al scrollend in het picto profiel van de man die met mij wilde chatten schoot ik iets te ver door en belandde ineens midden in…..Dickpics! Dus heb ik de site snel dicht geklikt, het werd me allemaal een beetje teveel.

Terug naar de man zijn profiel:
Geen profiel foto, Geen foto’s, Geen Writings, Geen About me op de picto link en emailadres na, zijn activiteiten feed toont geen reacties of likes maar is een eindeloze opsomming van mensen die hij is gaan volgen en waar hij bevriend mee werd. Bijna 1800 en ik dacht alleen maar ‘hoe dan?’
Hoe kan het dat zoveel mensen een vriendschapsverzoek aangaan met iemand die zo’n compleet nietszeggend profiel heeft? Dit zal ongetwijfeld aan zijn chat kunsten liggen, waar ik dan geen kennis mee heb gemaakt. Ik heb hem wel laten weten dat zijn enorme vriendenlijst en nietszeggende profiel me fascineren en ik me afvroeg wat hij zoekt, daar heb ik nog geen antwoord op gekregen.
Het is natuurlijk goed mogelijk dat ik hiermee een potentieel goed gesprek om zeep geholpen heb voor deze goed en wel van de grond kon komen.

Het kan verkeren 🙂

Categorieën:

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s