Recent Avontuur (met knipoog)

In mijn mailbox ontwaar ik een mailtje van een man, een zo goed als leeg profiel, geen profielfoto, geen profieltekst behalve de uitslag van de grote bdsmtest die hem hoog laat scoren in Dominantie, Primal en Voyeur. Wel zijn locatie, geen vrienden en hij volgt een handjevol mensen, allemaal vrouw. Ik zou er bijna aan toevoegen uiteraard, echter …ik wil de beste man best een kans geven.
Hij duikt per slot van rekening in mijn inbox en ik ben van nature een vriendelijk persoon dat altijd bereid is een antwoord te sturen (ja zelfs bij de grootste horken doe ik dat nog).

Zijn introductie (één zin) is echter erg gesloten, meer een soort conclusie dan een uitnodiging tot gesprek. Maar ja, iedereen heeft het mogen leren dus waarom zou ik deze, wellicht nieuwkomer, die kans ontnemen door hem gelijk af te kappen. Op zijn ‘hallo, leuk jou te ontmoeten’ stuur ik een ‘hallo’ terug.
Voor julllie nu gaan stuiteren, dit is een bewuste keuze. Ik houd het zo beperkt mogelijk om te zien hoeveel moeite deze meneer wil doen om het gesprek gaande te houden, of eigenlijk om het gesprek op te starten.

Hij reageert met twee zinnen, deelt het land waar hij woont en wil weten waar ik naar zoek. Ik snap natuurlijk best dat als je niet Nederlandstalig bent dat een profiel vol Nederlandstalige teksten je niet echt iets zegt. Dus ik vertel vriendelijk dat ik niets zoek, en dat mijn profiel hier bedoelt is om een eigen plekje te hebben waar ik vrijuit kan delen.
Ik houd ervan om de communicatie open te krijgen dan wel houden, en dus stel ik een vraag, om eerlijk te zijn stel ik twéé vragen. Wat de aanleiding was iemand met een anderstalig profiel te mailen, en of hij iets meer over zichzelf wil vertellen gezien zijn lege profiel.

Hij reageert vriendelijk en vertelt in 3 zinnen wie hij is, hoe goed hij is en wat hij zoekt. Al zijn zinnen beginnen met ‘Ik’ wat hem een treetje hoger op mijn irritatieladder heeft laten belanden. Evengoed antwoord ik, wederom geduldig en vriendelijk. Ik bedank hem voor zijn antwoord, vraag hoe FetLife hem als nieuwkomer bevalt, vertel hem dat ik hier al meer dan 13 jaar met goed gevoel online ben en sinds 2000 actief bezig ben met bdsm.
Ik wens hem een prettige tijd als nieuwkomer en laat hem weten dat als hij vragen heeft hij deze vooral mag stellen. Het is namelijk nooit verkeerd om nieuwkomers in dit wereldje een beetje op weg te helpen en een open houding misstaat niemand.
Hij reageert zeer snel met een paar korte zinnen, een bedankje, een bevestiging omtrent zijn nieuw hier zijn en hij deelt me mee dat hij graag een goede Meester wil zijn, of ik soms advies heb?

In mijn antwoord vertel ik hem dat ik heel veel advies kan geven maar dat goede adviezen nog geen goede Meester maken. Ik leg uit dat het belangrijk is om zelf te groeien, te leren hoe te communiceren en hoe een goede dynamiek op te bouwen met spelpartner(s). Ik voeg er aan toe dat ik denk dat een goede Dominant leergierig is, dat deze dingen wil weten en het vermogen heeft om vragen te stellen.
Waarbij ik hem min of meer mijn ervaringsdeskundigheid op een presenteerblaadje aanbied en zeg…’hier zie je een onderdanig en masochistische vrouw actief vanaf haar 23e, en jij krijgt de kans om vragen te stellen en inzichten te vergroten aan de hand van haar antwoorden’.

Ik vraag hem welke vragen in hem opkomen, en vertel hem dat als er niets in hem komt bovendrijven en hij uitsluitend op zoek is naar tips om snel een gewillig en geile spelpartner te vinden dat we dan beter kunnen ophouden met dit gesprek, want ik ben nu eenmaal geen jukebox waar je een kwartje ingooit zodat je haar het door jou gewenste melodietje kan laten zingen.

Hij vind het ‘Interessant’ en bevestigd nogmaals dat hij wil leren hoe hij kan starten om een Meester te worden en voegt er aan toe dat hij graag een sub of een slavin zou willen hebben.

Ik negeer de stijgende trend op de irritatie ladder en nodig hem uit om mij te vertellen wat hem aantrekt in bdsm, waarom hij een Dominant wil worden, welke aantrekkingskracht daar ligt. Ik voeg er tevens aan toe dat hij kennelijk niet geïnspireerd raakte door mijn aanbod om vragen te stellen en zo zichzelf toe te staan om te leren en te groeien.
Dus vraag ik hem hoe hij denkt zich te voelen wanneer hij op een dag een sub of slavin heeft.

In zijn antwoord legt hij me uit dat hij deze reis wil starten omdat hij een vrouw graag wil bezitten en haar alles wil kunnen laten doen. Hij wil haar lichaam en geest gebruiken, dat wind hem op. Oh en hij houdt van seks in het algemeen, diep oraal en diep anaal.
Met die laatste zin is hij in één stap een aantal treden omhoog gegaan op de ladder (van irritatie, voor een niet lezende zichzelf dominant denkende man meent dat met die zin je stijgt op de ladder van een sub).
Het lukt me niet langer mijn irritatie nog langer te maskeren en ik laat hem weten dat ik het een nogal simpel en makkelijk antwoord vind. Ook leg ik hem uit dat om daadwerkelijk een vrouw te bezitten je in staat moet zijn haar lichamstaal, geest én ziel te kunnen lezen. Ik verzacht mijn harde woorden ietsje door te erkennen dat het wanneer je net op FetLife komt kijken het kan lijken alsof het werkelijk zo simpel is om een vrouw te laten doen wat je wil. Er zijn per slot van rekening zoveel foto’s en verhalen die de indruk wekken dat het alleen maar gaat om een beetje rond commanderen en dat een vrouw dan gewoonweg gehoorzaamt. Ik voeg er nog aan toe dat ik best snap dat het idee hem opwindt, maar dat ik me erover verbaas dat hij me nog steeds geen vraag heeft gesteld. Hoe komt dat? Vraag ik hem.

Al snel komt er antwoord ‘Ja lieverd, ik wil graag veel dingen weten’ en daar is ie dan, de grote vraag…wat is het meest extreme dat ik ooit voor mijn Meester heb gedaan?

De ladder heeft bijna geen treden meer over, hij staat bovenaan. Terwijl ik deze metafoor gebruik vroeg ik me af waarom het een beweging naar boven, en niet omlaag is. Echter zou het een beweging omlaag zijn dan zou dit betekenen dat ik elke man die zichzelf als Dom presenteert automatisch op een troon plaats (bovenaan de ladder dus voor wie de draad is kwijtgeraakt).

Nu ben ik de beroerdste niet, ik heb hem per slot van rekening zelf uitgenodigd mij vragen te stellen. Dus ik beantwoord deze vraag, en merk erbij op dat hij wel gelijk heel erg in het diepe duikt. Ik bereid hem echter wel voor, mijn antwoord zal hem waarschijnlijk niet tevreden stellen om het simpele feit dat het meest extreme wordt gedefinieerd door het moment. Ik vertel hem dat ik dingen heb gedaan die in dat moment als extreem voelden en als ik er nu naar kijk voelt het totaal niet zo. En tegelijkertijd deed ik dingen die destijds niet als extreem voelden maar als ik er nu naar kijk wel zo voelen.
Ik wil hem niet helemaal laten dwalen in wazige woorden en metaforen, ik weet namelijk heus wel waar hij naar op zoek is. Hij wil gewoon een opwindend waargebeurd verhaal lezen dat hem opwindt.
Aangezien ik slecht iets kan verzinnen en gewoon graag dicht bij mijzelf ben vertel ik hem in alle eerlijkheid (én kwetsbaarheid die hij absoluut niet zal herkennen) over twee ervaringen. Ik stel er ook iets tegenover, ik wil graag van hem horen wat zijn grootste angst is wanneer hij denkt aan het domineren van een vrouw, en ik verzoek hem om alsjeblieft niet aan te komen zetten met korte clichés, per slot van rekening geef ik hem mijn eerlijke woorden.

Dus ik vertel over de eerste keren bdsm in een club, waar ik me vreselijk kwetsbaar voelde met mijn onderdanigheid en het spelen daar waar iedereen die wilde kon kijken. Het meest extreme dat ik er deed was naakt kruipen, en stopte op verzoek van Grey met mijn benen weid gespreid zoals hij graag ziet.
Ik wist dat er een aantal mensen zaten te kijken, ik huilde zo vreselijk kwetsbaar voelde ik mij maar ik dééd het wel.
Ook legde ik uit dat ik makkelijk kan squirten, dat dit op aanraking zowel als op pijn kan gebeuren, en op verzoek. Ik schetste het scenario waar ik met mijn handen omhoog vast stond, met niets anders aan dan mijn kousen en hoge hakken, Grey me grijnzend aankeek en zei ‘Doe het voor mij, ik weet dat je het kunt’. Ik vertel erbij dat ik Grey op dat moment haatte maar mijn lichaam gewoon reageerde.

Jullie snappen het zeker al, het enige uit al mijn antwoorden dat is blijven hangen bij de eager newby Dominant is het beeld van mij in kousen op hoge hakken en het wond hem op. Het was inderdaad niet wat hij had verwacht maar het was wel erg stimulerend en opwindend.

Ik denk dat het een goed moment is om het gesprek daar te laten stranden, ik heb weinig zin om er nog energie in te steken maar wilde jullie dit avontuur toch niet onthouden 😉

Categorieën:

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s