Radar van een Zoekende Dom

Vandaag kwam ik in beeld op de radar van een zoekende Dom, op zich is dat natuurlijk niet vreemd, maar ik wil toch wel graag het stukje voorgeschiedenis met jullie delen, ter vermaak.

Twee en half jaar geleden trof ik een bericht aan in mijn mailbox hier op FL. Een toen 32 jarige man, die zichzelf als Dom profileerde, was net nieuw op FetLife en vroeg of hij mij een vriendschapsverzoek mocht sturen.

Diegenen die mij een beetje kennen weten dat ik niet zomaar mensen toevoeg aan mijn vriendenlijstje hier, dat legde ik deze meneer dan ook vriendelijk uit waarbij ik de deur wel openliet om een prettige emailwisseling op te kunnen bouwen.
Hij reageerde enthousiast en wilde weten wat mij zoal dagelijks bezighield, ik schreef een kort maar inhoudelijke reactie waarbij ik ook de knuppel in het hoenderhok gooide.
Zijn relatie status stond namelijk op ‘open relatie’ en ik stelde de vraag of dit betekende dat zijn partner op de hoogte was van zijn zoektocht of dat hij in de veronderstelling verkeerde dat hij met deze relatie status ‘meer kans zou maken’.

Een jaar later (ja echt waar!) kreeg ik een reactie. Mijn bericht had onderweg wat vertraging opgelopen, aldus zijn geweldige openingszin. Hij hoopte dat ik nog actief zou zijn. Als nieuwkomer is het waarschijnlijk lastig de dynamiek van een tijdlijn te begrijpen, een korte blik op mijn tijdlijn zou zijn vraag kunnen hebben beantwoord, tenzij natuurlijk hij iets anders onder ‘nog actief zijn’ verstond.

Ik kreeg een inhoudelijke reactie van één zin op de drie vragen die ik hem een jaar ervoor gesteld had. Hij vond mijn vraag over de open relatie humoristisch want deze was écht open. Vervolgens eindigde deze meneer met deze zin:
‘Ik hoop dat ik niet bijna een jaar hoef te wachten!’

Jullie zullen het wel snappen, ik verslikte mij bijna in de koffie en antwoordde dat zijn profiel aantoonde dat hij 11 maanden niet ingelogd had. Misschien was hij in de veronderstelling dat een postduif het digitale bericht in zijn brievenbus zou laten belanden.
Hij was wel degelijk ingelogd geweest, waarom het systeem dat niet had opgeslagen was hem een raadsel. Ik heb mijn vermoeden maar niet gedeeld, je moet natuurlijk wel op het juiste account inloggen om een antwoord te lezen.

Of ik nog wel zin had in een gesprek. Zoals altijd laat ik een deur nog wel even openstaan, al ken ik de uitkomst meestal op voorhand wel. Ik vermeldde eerlijkheidshalve dat ik openstond voor een gesprek en als ik terughoudend overkwam dit was omdat ik te vaak mannen heb gehad die mijn inbox induiken en uitsluitend op zoek zijn naar een geile chat, of nog liever een geile date. Ik voegde er aan toe dat aangezien ik voor geen van deze twee in ben deze gesprekken nergens toe leiden. Om er zeker van te zijn dat hij me echt begreep eindigde ik met de opmerking dat mocht dit zijn doel zijn hij dat beter los kon laten.

Mijn gesprekspartner vatte nog even samen:
Je zoekt dus geen geile chat of een date… interessant.
En stelde de vraag hoe lang ik al in dit wereldje rondloop en hoe ik er terecht ben gekomen. Tot slot stelde hij me gerust door te zeggen dat het altijd goed is om terughoudend te zijn en hij mijn terughoudendheid wellicht iets kon laten afnemen (met een smiley).

Ik stuurde een inhoudelijk antwoord terug, zo ben ik dan ook wel weer. Waarbij ik begon met de vraag waarom het interessant was dat ik geen geile chat of date zocht, en daarna kort vertelde hoe ik in dit wereldje beland was als ook hoe lang ik hier al rondliep.
Om het gesprek gaande te houden stelde ik hem ook wat vragen:
Jij stelt dat je een natuurlijke dominantie hebt, op je 18e ontdekt. En van die tijd tot nu, wat heb je ermee gedaan, dat ben je gaan ontdekken?
Ben of was je getrouwd? Weet zij van je bdsm gevoelens?

En…
Wat denken jullie?
Kreeg ik antwoord?

……

Nou vooruit, ik zal jullie niet langer in spanning houden. Ik kreeg vandaag, 1 jaar later dus, antwoord. Zeer inhoudelijk, namelijk….een smiley!

Bij deze beste Dom-wiens-naam-ik-niet-zal-delen (dat is mijn stijl niet)….dankjewel voor het mij inspireren tot dit vermakelijke blogje 🙂

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s