Heerlijk vrij vliegen

Ogenschijnlijk moeiteloos bewegen we van de ene laag naar de volgende. In het moment van beleven lijkt er een zaadje te worden geplant dat direct ontkiemt en in haar groei een volgend verlangen loslaat.

Daar waar ik het ene moment volledig opga in de impact van pijn ervaar ik later hoe een nieuwe ongeremde geilheid bezit van me neemt.
We herkennen de diverse stromingen van onze eigen dynamiek en drijven op de beweging van onze ervaring. Daar waar in het begin van onze D’s het schakelen naar een ander verlangen dat zich ín het moment aankondigde lastig kon zijn schakelen we nu moeiteloos.

De impact is ongekend, zelfs met een moment waarin de chronische moeheid me dermate parten speelde dat ik weinig meer kon dan met dekentje op de bank liggen om daarna naar bed te verhuizen, ook met de dagen waarin ik mijn vaste middag rust moment echt hard nodig had, ondanks deze beperkingen wisten we alles te halen uit de momenten waarin we samen konden bewegen.

Vanavond sprak ik de woorden ‘ik voel me moe, murw, voldaan en verzadigd’ Waarbij ik wel aanvulde, voor zolang het duurt want die verzading is in mij vaak een zaadje waaruit nieuw verlangen groeit. En die was er even niet, wat best bijzonder was om te ervaren :-))

In het moment van heftige impact (oftewel daar waar Grey vaardig en hard sloeg met diverse slag attributen) was er een ongekende stilte in mijn binnenste. Een stilte zoals ik zelden heb mogen ervaren, geen ruis op de achtergrond, een pure stilte die me ontroerde.

Steeds vaker kan ik intens genieten van onze primal instincten, een oer gevoel dat ons drijft, waarin we (jij vooral) nemen, klauwen, graaien en grommen (ik vooral) tot onze lichamen verhit en uitgeput het bed raken.

Zoals altijd vlogen we hoog en doken diep, als twee vogels die elkaar in een vrij luchtruim uitdagen en opjagen om vervolgens neer te dalen in de rust van aardse vastigheid.

Het is ongelooflijk bijzonder om de diepte van zoveel jaar samen als levenspartners én als D’s stel te mogen ervaren, te verkennen, steeds weer iets nieuws ontdekkend maar ook meer en meer genietend van de bekende bewegingen.

In gedachten glijd ik met mijn vingers langs de nieuwe herinneringen die de afgelopen dagen werden gemaakt, ik glimlach en voel mij rijk. Met jou, met ons.

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s