Grappig gesprekje

Vanmorgen enige frustratie toen ik een bericht kreeg van de supermarkt dat zij de bestelling die morgen bezorgd zou worden geannuleerd hebben. Er zit namelijk elke week veel tijd in het uitzoeken van recepten, de benodigde ingrediënten op de lijst zetten, inventariseren welke snacks, koekjes en andere lekkere dingen mijn mannen graag willen hebben, en dit alles voor een week vooruit.

Mijn hele uitzoekwerk zie ik oplossen nu de supermarkt de bestelling heeft laten verdwijnen. Dus vol goede moed, mét een vers kopje koffie, begin ik opnieuw.
Zelf kan ik de supermarkt niet in omdat ptss en mondkapjes geen goede combinatie zijn.
Dus in dit geval is het aan Grey om naar de supermarkt te gaan, gelukkig is hij zo lief en doet dit zonder morren.
Het betekent wel dat ik het lijstje erg duidelijk moet maken, zo had ik onlangs gevraagd om een potje peterselie en kreeg een plant, met als commentaar ‘die zit toch in een pot!’

Dus ik zoek opnieuw recepten uit voor zes dagen, aangepast op de supermarkt die straks bezocht gaat worden. Ik werk het boodschappenlijstje uit, ditmaal krijgt Grey de vrije hand om naar eigen inzicht ‘hapjes voor de mannen’ in te slaan 🙂

Tot slot lezen we samen het lijstje nog eens door, ik vanachter mijn pc, hij op zijn telefoon. Het eerste commentaar dat ik ontvang is dat de lijst te groot is, waarop ik meld dat op de pc het een stuk kleiner oogt.
Dan voeg ik op het laatst nog wat dingen toe die ik snel via Signal (soort whatsapp) stuur: ‘Ragout en Ragoutbakjes…oh en slaatjes’

Grey meld dat hij dit zelf aan zijn lijstje toevoegt, even later hoor ik: ‘De autocorrectie maakt er slaapjes van’ zonder nadenken flap ik eruit:
‘Dan is de synchronisatie met jouw Dominant zijn mislukt, want die had slaatjes toch echt als slaatjes geïnterpreteerd’.

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s