De Piemel als Model

Af en toe dan voel ik de punt van mijn scherpe pen prikken, ik negeer deze omdat ik weet dat deze schrijfsels maar door een beperkt publiek gewaardeerd worden.
Kort geleden reageerde ik onder een writing met de opmerking dat ik vooral voor mijzelf schrijf, dat is nog altijd waar, tegelijkertijd is er ook een bewustzijn gegroeid.
Dat mijn teksten soms een waarschuwing zouden moeten bevatten, niet geschikt voor tere zieltjes.

Dus ik negeer niet langer de venijnige prikjes waarmee mijn scherpe pen putjes in mijn mooi gebruinde huid prikt, ik ga haar de ruimte geven om vrij te schrijven.

Vanavond in de schijnwerpers…de Piemel als Model.

Zojuist belandde ik op een profiel (FetLife) dat voor ik denk 80% gevuld was met foto’s van een goed gevormde penis. Vanuit verschillende standpunten gefotografeerd, veelal schimmig belicht, soms een hand erbij, een cockring of kooitje maar altijd is de penis hoofd onderwerp van de foto.
Niets mis mee, maar ik vind het een nogal eenzijdig onderwerp om te delen.
De man is toch zoveel meer dan zijn geslachtsdeel? Waarom dan zoveel aandacht voor dat ene onderdeeltje van het lichaam?
Is dat ego strelend? Is het een digitaal eenzijdig piemels vergelijken want mannen zo graag lijken te doen? Is het een dominant trekje om de vijand op afstand te houden?
Moet het mij als kijker verlekkeren? Imponeren? Laten smachten?

Ik heb er eerlijk gezegd wél oprecht bewondering voor, als een man zoveel inspiratie weet te vinden om telkens maar weer een foto te maken van zijn eigen penis.
En ongetwijfeld zal er vraag naar zijn want anders zouden er niet zoveel foto’s van betreffend onderwerp te vinden zijn op een kinky platform als deze.
Of zou het toch zo zijn dat dit de ijdele hoop is van de modellen, eh de man die aan het model vast zit.

In ieder geval dankjewel mannen met een veelvuldigheid aan piemel foto’s in hun profiel, het heeft mij in weer eens weten te inspireren tot schrijven. Ik wens jullie oprecht veel bewonderaars en een breed publiek toe, neem het mij niet kwalijk als ik stilletjes de zaal verlaat

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s