Gestagneerde beweging

Hoog vliegen en tot stilstand komen binnen 24 uur. In de dynamiek van onze D’s komt het voor. Van intens diep gaan tot haperend in de eerste laag blokkeren.

Vaak is het mijn gevoeligheid die als eerste een signaal opvangt, of het nu om mijn innerlijke gevoelswereld gaat of die van Grey. Mijn antenne is op beiden afgesteld. Wat niet automatisch inhoudt dat ik direct weet waarom het niet goed voelt waar we ons bevinden in de flow van ons bewegen. Ik weet alleen maar dát het niet goed voelt, vaak probeer ik dan nog even mee te bewegen om beter te voelen of het klopt. Alles in mij is verbonden met dit gevoel, mijn lichaam reageert minder en minder zoals ze anders doet, de eerste tekenen aan de wand. Ik kijk Grey aan en zeg dat zijn grens óók een grens is.
Hij knikt, zwemt nog een paar slagen door om dan toch ook tot stilstand te komen.

Even later zitten we op de bank, al snel wordt duidelijk dat de intense hevigheid van gister de rem voor vandaag was.

Er bestaat geen utopisch bdsm beleven, zelfs niet wanneer je als Dom en sub al hele lange tijd in elkaar en de relatie investeert.
Dynamiek betekent dat je alles tegenkomt, de diepe dalen en de hoge toppen, de eindeloze uitzichten en de uitzichtsloze doodlopende straatjes.

Dynamisch betekent dat je beiden in staat bent mee te bewegen. Of dat nu is wanneer één van ons stil komt te staan of de beweging in de relatie er om vraagt.

Dus vanavond kwamen we ineens tot stilstand, verwerken we dit ieder op onze eigen manier met respect voor de ruimte en tijd ieder van ons hierin nodig heeft. Ook dat is onderdeel van de dynamiek.

Het is als het uurwerk in een mechanische klok, elk wieltje, elk mechanisme, heeft een eigen functie. Is er een onderdeel hoe klein of groot ook dat niet goed functioneert dan is er geen beweging.

Dan stagneert de tijd, dan bevriest de beweging.

Advertentie
Categorieën:

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s