Comfortabel

Zo vervreemd als ik me kan voelen wanneer ik zie wat in mijn feed passeert, en eerlijkheid gebied mij op te biechten dat ik maar weinig mensen volg en mijn clubje vrienden zeer beperkt is, zo heerlijk comfortabel voel ik mij in onze bubbel.

Zelfs al is er geen ruimte voor bdsm.
Zelfs al heeft mijn lichaam het zwaar met de overgang wat zich uit in opvliegers die uren aanhouden, slecht slapen door een gevoel van oververhitting (waarbij een warme zolder niet positief bijdraagt) en van tijd tot tijd erg geïrriteerd zijn.
Zelfs al zijn er dagelijks veel spanningen bij het jongste gezinslid wat ook zijn weerslag op mij heeft.
Zelfs al hebben we in weken slechts één keer een korte vrij partij gehad.
Zelfs al mis ik onze sociale bdsm leven (haha dat ik dat toch ooit nog eens zou toegeven)
Zelfs al kan ik door de warmte vaak niet mijn middagrust nemen waardoor ik dagelijks meer pijn heb.

Nog steeds voel ik mij comfortabel in onze bubbel.
Is er een constant lijntje dat ons verbindt, blijft de dynamiek tussen de sub en Dom dansen al is het nu even zeer minimaal.

Wat ben ik blij dat ik mij zo prettig kan voelen in deze bubbel, dat ik me af kan sluiten voor wat er passeert in mijn deed en dat ik blij ben met de paar prettige contacten en mail gesprekken die er momenteel zijn.

Ik ben gewoon een gelukkig mens en dat mag ook wel eens gezegd worden 🙂

Advertentie
Categorieën:

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s