Passie voor de Dans

Een nieuw bewegen, vertwijfeld volg ik deze dans. Geen twijfels aan jou, twijfels over mijn eigen beleving. Vreemd te ervaren dat wat vaak zo vertrouwd en prettig aanvoelde nu een ander gevoel gaf.
Het remde mij niet in mijn overgave aan jou, het was een opnieuw aftasten van de diepte waarin ik dook.

Het mocht er zijn, mijn voorzichtig aftasten, het weg bewegen van wat niet prettig voelde. Pijn die anders binnenkwam, de bekende pijn werd niet met zucht van herkenning omarmd maar werd betast als vreemd en bijna onbekend.

Er was een vreemdsoortig bewegen in mij, mijn overgave aan jou even intens en onvoorwaardelijk als altijd. Met de berusting dat de veranderingen in mij er mochten zijn, daar waar mijn lichaam voorheen kon reageren met een heftig spontaan orgasme was er nu niets. En even zo plotseling reageerde mijn lichaam op andere prikkels met de mij zo eigen heftigheid. Dáár was het dat er voorzichtig een zucht van herkenning werd gestaakt….ik was niet volledig verdwenen, de vele veranderingen in mij hadden de sensuele vrouw niet opgeslokt.
Ze moet opnieuw leren bewegen, haar weg vinden in een aangepaste dans maar ze had haar passie voor de bijzondere dans niet verloren. Ik moet haar weer leren kennen, zij mij ook zodat we beiden kunnen genieten van de bijzondere dans… met jou.

Advertentie
Categorieën:

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s