Optimistisch aan de slag gegaan

De afgelopen week ging ik van verdriet naar optimisme, naar vol goede moed mijn ideeën voor de te vernieuwen site BdsmMinnend uitwerken om vervolgens spaak te lopen op beperkte tijd en gebrek aan energie en een time out te nemen om bij te tanken. Niet dat mijn hoofd dan stil staat, als ik een rechtstreekse verbinding tussen mijn pc en mijn hoofd had dan was de site zo klaar geweest 🙂

Ik moest balans zien te vinden tussen gezin, mijn lichaam en energie, een dagje klussen bij dochter en schoonzoon, werk én de tijd die ik wilde kunnen besteden aan mijn site.

Om de frustratie heviger te maken kreeg ik het voor elkaar om twee uur werk nietig te maken, leek het er ook nog eens op dat ik ook de back up verspeeld had. Gelukkig ben ik niet voor één gat te vangen en wist ik via een omweg alsnog wat teksten terug te vinden. Want opnieuw schrijven wat ik door de jaren heen zo zorgvuldig uitgewerkt had dát was nu net waar ik echt geen zin meer in had.
Gelukkig dus dat niet alles verdwenen was, kon ik vol hernieuwde moed verder werken. Vanmiddag was daar dan het spannende moment van de nieuwe layout installeren, en vervolgens het vele, hele vele, aanpassen om alles weer goed op elkaar aan te laten sluiten.
Intussen besloten om dit keer wel social media eraan te koppelen, dus schoten er nog wat extra radartjes in mijn hoofd aan die op de achtergrond het nodige aan het uitwerken waren.

Maar nu…kan ik eindelijk een klein beetje achterover leunen. Het grote werk, en vooral ook het minst leuke werk, is gedaan. De site is vernieuwd, nu is het vooral een kwestie van fine tunen, foutjes opsporen en vooral….de leuke nieuwe ideeën verder uitwerken!

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s