Vreemdsoortig slaapwandelen

Het is een vreemd gevoel, ik ben er en toch ook niet. Het is alsof een deel in mij zich losgemaakt heeft van de rest. Die rest functioneert normaal, neemt waar, neemt deel en toch voelt het of ik er niet helemaal ben.

Het is een vreemdsoortig slaapwandelen, heb ik dit deel van mij op slot gezet? Of heeft dit deel mij buitengesloten?

Ik probeer connectie te maken maar kan haar nergens vinden, dat deel in mij dat mist, dat ik mis. En dus wandel ik maar gewoon, accepteer het vreemde gevoel en hoop dat ze zich weer toont want ik mis haar.

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s