Bijzonder gesprek

Zojuist een bijzonder gesprek op instagram, het account dat gekoppeld is aan mijn werk als coach en Kink Aware Professional.

Een onbekend chatter (geen berichten op zijn insta, hij volgt 700 mensen en heeft 50 volgers) stuurt mij een privé bericht, een simpel ‘hallo’ in het Italiaans en Spaans. Ik reageer in het Engels met een eveneens summier ‘Hello’ en krijg ook nog een Engelse versie van zijn unieke openingszin terug.
Ik besluit maar direct de knuppel in het hoenderhok te gooien en vraag hem of er een reden is waarom hij contact met me zoekt.
Het antwoord laat niet lang op zich wachten:
‘ok mijn schoonheid, omdat ik in Frankrijk ben, en jij?’
Ik weet al welke richting dit op gaat en antwoord vrij kort dat ik in Nederland woon waarop hij mij vraagt of ik getrouwd ben en uitlegt dat hij gescheiden is en een dochter heeft.
Ik heb er genoeg van en werp de knuppel nog maar eens met ferme slag en vertel dat ik getrouwd ben, en dat ik niet negatief wil doen maar niet begrijp waarom hij contact met me zoekt, omdat mijn account in het Nederlands is en gekoppeld aan mijn werk als coach. Ik voeg nog toe dat het er op lijkt dat hij een date zoekt en in de verkeerde vijver vist.
Hij kiest tactisch op welk stukje hij reageren wil…. Hij wil weten of ik samenleef met mijn man. Ik bevestig dat nog eens, waarop hij vrienden wil blijven.
Een antwoord op mijn vraag wat hij daarin zoekt blijft uit.

Wel heeft deze meneer mijn dag een mooi kleurtje gegeven, in elke zin noemt hij me schoonheid 

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s