Een kwetsbaar tonen

Poseren vanuit mijn onderdanige gevoelens draagt een eigen intensiteit en kwetsbaarheid in zich. Alsof op het moment van zoeken naar die connectie tussen de fotograaf (tevens mijn levenspartner en Dominant) een D’s op zichzelf is. Eerlijkheid gebied mij erbij te vermelden dat we vele draadjes na onze relatiebreuk hebben opgepakt….behalve deze. Het voelt nog te breekbaar.

Toch ben ik inmiddels wel op een punt beland dat ik wel weer enkele van de pareltjes uit onze shoots delen wil. Ik hoop dat jij als kijker je bewust bent van de kwetsbaarheid waarmee ik me uit, met deze foto’s wil ik het mooie en bijzondere van onze bdsm relatie dynamiek tonen. Een deel van de door ons gemaakte foto’s is terug te vinden in enkele creatieve bewerkingen die ik gemaakt heb en in een aantal foto gedichten

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s