Diep Weggedoken

Waar passie danste is waar ik weer wil zijn. Het voelt als een onzichtbaar en niet te winnen strijd met mijzelf, de mij bekende connectie met sensualiteit komt en gaat. Verlangens lijken te zijn verbogen tot een abstract weten.

Vergeten lijkt de diepte waarin ik dwalen kon. Ik herinner me haar als een droom niet door mij gedroomd, was ik daar werkelijk? Waar is die overgave gebleven?

In stilstand dwaal ik, zonder te verdwalen dit keer. Het is alsof ik een afgebakend gebied vanuit de verte kan waarnemen, mijn afgebakend gebied realiseer ik me.

Gister maakte ik een edit van een foto, ik weet nog niet of ik deze hier ga plaatsen. Het bewerken van mijn foto’s is het volgen van een intuïtieve flow, het samensmelten van twee beelden raakte iets ver en diep weggedoken in mij….

Ik ben daar, diep weggedoken in mij…

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s