Stropdassen Parade

Was ik toch écht in de veronderstelling dat ik ooit iets geschreven had over de Stropdassen parade, ik kon deze echter nergens terugvinden dus vermoed dat dit één van de vele schrijfsels is die in verloren momenten in mijn hoofd ontstaan is maar nooit de weg naar het scherm gevonden had…tot nu dan 😉

Ik heb een zekere theorie ontwikkeld die ik graag met jullie wil delen.
Mannen die zichzelf graag profileren als stijlvolle Dom in pak met stropdas of in pak met de bovenste knoopjes nonchalant opengeknoopt, soms met een paar handboeien bungelend aan een vinger, of een zweep netjes gedrapeerd (maar ogenschijnlijk nonchalant hangend)…deze mannen liefkozen een beeld. Het beeld van slanke, in lingerie gehulde en gewillige subdames. Niets mis met dat beeld overigens, ik houd persoonlijk ook van het stijlvolle beeld van een aantrekkelijke vrouw in lingerie, voor mij hoeft ze de gewilligheid niet uit te stralen maar ik weet dat dit van groot toegevoegde waarde kan zijn (voor de man in stropdas wel te verstaan).

Opvallend is dat dit type man zich graag verstopt achter een mysterieus beeld, het liefst versterkt met mooie stijlvolle zwart wit foto’s (‘geleend’ van internet meestal). Deze man spreekt graag met metaforen, en onderstreept zijn teksten (of afbeeldingen) met quotes. Om de man achter het beeld te vinden dien je iets geduld te hebben, je door de farce van quotes en zinnenprikkelende beelden te werken, en eerlijkheid gebied mij te zeggen dat dit maar zelden lukt.
Want de man in stropdas houdt graag de regie in handen, uiterlijk vertoon van dominantie maar met een lege kern. De kern mist, in een echte kern ligt kwetsbaarheid en daar schuilt het probleem van de man in stropdas. Hij beschouwt dit als teken van zwakte, een fout in het script van de ultieme Dominant. En dat lieve lezers is het beeld dat hij tracht neer te zetten, wat hij probeert uit te dragen in zijn conversaties. Met teksten die veelvuldig gekopieerd en geplakt worden, omdat dit het beeld hoog houdt en met telkens opnieuw schrijven val je gewoon eerder door de mand, oftewel leer je eerder de man achter het beeld kennen, en dat hoeft niet per definitie slecht te zijn, dat moet de man zelf echter nog ontdekken.

Dus tekent de man in stropdas graag het beeld van een Dom als onaantastbare autoriteit in een ivoren toren, die bijna onbereikbaar is voor de gemiddelde sub maar die ene…die ene zou wellicht de toegang tot de toren kunnen bemachtigen.
Mits ze bereidwillig en gewillig is, haar slanke postuur in mooie lingerie weet te steken, hem aanbidt, zijn zaad accepteert ongeacht de wijze waarop deze gepresenteerd wordt en uiteraard zij al haar openingen beschikbaar stelt en ze meegaat naar de geheime Men’s club waar hij lid van is, en welk lidmaatschap uitsluitend verlengd kan worden mits hij twee keer per jaar een slank, gewillig, dienstbaar subje in mooie lingerie weet mee te nemen om haar te laten onderwerpen aan de andere stropdassen.

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s