Dickpic

Het is iets dat me blijft verbazen, een profiel op FetLife, veel woorden die uitstralen dat het hier om een Dominant gaat. Soms weet de profiel tekst me uit te nodigen verder te kijken, ja ik geef toe ik duik dan toch meestal direct in de foto’s en daar is dan dat grote contrast. Niet één maar meerdere foto’s van een mannen torso sieren de portfolio, niet één maar meerdere ‘dickpics’ maken er een kleurrijk en vooral contrasterend geheel van.

Het ontgaat mij echt compleet hoe een zichzelf respecterend Dominant deze foto’s plaatsen kan, een mooie sensuele foto van een ontbloot torso kan mij bekoren, en dan mag deze zelfs gepaard gaan met het cliché beeld van een zweep nonchalant over de schouders hangend, of een setje handboeien bungelend in een hand.

Ik zou zelfs nog een subtiel geschoten plaatje van een geslachtsdeel kunnen waarderen maar als dát is wat de dominantie kenmerken moet, dan haak ik echt af. Wat is dat toch dat deze mannen denken dat ze daarmee hun dominantie tonen?
Zouden er serieus mannen zijn die denken dat onderdanige vrouwen in adoratie naar het scherm kijken? Dat deze vrouwen ware dominantie weten te herkennen in een foto van een mannelijk geslachtsdeel?
Er is een tijd geweest dat ik elke man met veel dickpics in zijn profiel die mijn foto’s ging liken direct blokkeerde, bespaart me namelijk een hoop ellende op een later tijdstip. Want vroeg of laat weten ze een weg te vinden naar het commentaarveld, of erger nog naar mijn mailbox en dan openbaart de ware aard zich.

Het is puur oppervlakkige geilheid met de wens deze in zo kort mogelijk tijd qua spanning op te voeren en te laten ontladen, en ik? Ik moet me als onderdanig sletje toch vooral gevleid voelen dat ik het ben die hun fallus mag aanbidden.

Nee bedankt…ik denk dat ik maar weer terug ga naar preventief blokkeren van iedere dickpic die mijn schrijfsels of afbeeldingen liked, dat was een stuk rustiger.

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s