Beweging

In spel maken we een andere beweging, het wordt heftiger en intenser.

Jij ontdekt meer en meer de sadist in jezelf, bent duidelijk, dominant en soms ongenadig. Precies wat ik in dat stuk nodig heb. Het pelt de lagen om mij heen af, brengt mij bij de basis….onderdanig en primal.
Ik reageer met lust, op lust en vanuit lust en ik word lust. Puur lust, dierlijk en grommend. Ik wil geen keuzes moeten maken (al weet ik dat de sadist in jou ervan geniet soms onmogelijke keuzes te laten maken) ik wil volgen, geleid worden. Die kolkende diepte in die mij lonkt, ik wil voelen, beleven, zijn.
Ik wil niet denken, niet hoeven denken. Ik wil alleen maar voelen, ik wil het voelen worden en als ik één en al voelen ben dan ga ik daar in op. Tot ik uitgeput raak, zo uitgeput dat ik nog maar nauwelijks op prikkels reageer. Mijn lichaam niet meer met het ene heftige orgasme na het andere reageert, ik kan niet meer en wil alleen nog maar wegkruipen. In die warme donkerte waar de enige connectie die ik mij bewust ben die met jou is. Jouw ademhaling horen terwijl mijn hoofd op je borst ligt, die vreemde dans voelen waarbij ik enerzijds wegzak in een soort slaap en tegelijkertijd mijn lichaam bewust de sporen laat voelen ons intense spel.
Dan gloeit mijn lichaam, voel ik de fel rode strepen die mijn lichaam sporen. Langzaam dringt het licht weer binnen, hoor ik geluiden van de wereld om mij heen terwijl ik weg zak in een tevreden slaap.

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s