Gepasseerd Station

Nu moet ik eerlijk toegeven, het komt zelden voor dat ik verbijsterd ben om dingen die hier op Fl gebeuren, maar ik heb net toch echt even met open mond gezeten zo verbijsterd was ik.

Maanden geleden kreeg ik een keer een prive bericht dat de geschiedenis in ging als kortste bericht ooit, namelijk een 🙂
Beleefd als ik ben heb ik netjes bedankt en gevraagd wat de bedoeling ervan was, het was een poging om aandacht te vragen. Je zou kunnen zeggen dat dat een succesvolle poging was, want ik reageerde.
Zoals zo vaak kwam het verder niet tot een inhoudelijke conversatie.

Gister kreeg ik ineens een bericht met de medeling prettig weekend, jullie snappen het al..beleefd als ik ben reageerde ik en vroeg zelfs hoe het met de man was. Er ontstond iets wat een beetje op een conversatie leek, waarbij het hem was opgevallen dat het nogal stroef verliep…ik was stroef.
Dat klopt, ik heb ervaren dat dit soort contacten alleen maar zoekende zijn naar een spannende date, sub of model (wat dan een verkapte term voor ‘zoektocht naar aantrekkelijke onderdanige vrouw’ lijkt te zijn). Ik voel al snel aan wanneer er geen oprechte interesse voor mij als persoon is en dan ben ik inderdaad stroef, de tijd dat ik oeverloze gesprekken aanging met iedereen die mij maar een bericht stuurde is voorbij.
Evengoed stel ik me wel open, want je weet maar nooit, wie weet ontstaat er een contact wat uitgroeit tot bijzondere vriendschap. Dan denk ik met glimlach terug aan hoe de bijzondere vriendschap tussen Eric Masters en mij ooit ontstaan is, dat was een meer dan stroef begin maar kenmerkte zich door de oprechte en wederzijdse interesse in elkaar als mens.

Dus ook vandaag stelde ik me open, ondanks het feit dat de verborgen agenda voor mij meer dan zichtbaar was. Ik gaf mijn grenzen aan zowel als de ruimte.
Op de één of andere manier zijn mensen die een doel voor ogen hebben hier blind voor, zo ook dit heerschap. Hij bleef teruggrijpen op iets wat ik als grens benoemd had, namelijk model staan. En opvallend genoeg negeerde hij ook mijn opmerkingen over mijn relatie en band met Grey. Een ontmoeting leek hem interessant en daar koffie drinken hem teveel buiten zijn comfortzone plaatste ging zijn voorkeur uit naar een fotoshoot. Waarmee we weer terug waren bij zijn eigenlijke doel, dit had niets meer met mij te maken maar alles met het spel van proberen, aftasten en zien of het doel bereikt kon worden.

Mijn voorstel om te zien of we elkaar konden inspireren in contact via email werd al snel van tafel geschoven, en een eventuele ontmoeting doorgeschoven naar 2016…door hem dan, want ik zag geen enkele aanleiding om na te denken over een ontmoeting. Er moet toch echt een basis zijn wil ik daartoe overgaan.

Als antwoord kreeg ik een emailadres en 06 nummer om te kunnen whatsappen, nog wat later een bijna verongelijkte opmerking dat op mijn facebookpagina staat dat ik als eerste model ben. Een goede lezer kan daar lezen dat de pagina een samenwerking is tussen een model en fotograaf, maar ja als je alleen maar uit bent op bevestigingen van wat je zoekt dan zie je dat natuurlijk al snel over het hoofd.

Toen ik hem daar vriendelijk op wees was ik ineens een gepasseerd station, want mijn facebookpagina had wel duidelijk gemaakt dat ik met een Mr Grey samen ben. Volgens mij hoef je niet blind te zijn om dat hier op Fl te missen…

Was dit nu wat me zo verbijsterd heeft?

Nee…ik ontdekte net dat ik geblokkeerd ben, kennelijk dat past bij een gepasseerd station zijn….of ben ik gewoon een vreselijk intimiderend persoon dat je moet blokkeren…jullie zijn gewaarschuwd

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s