Passie

Het dampende badwater voelde als een heerlijk warme deken aan, elk plekje van haar lichaam geliefkoosd door het water. Het was alsof ze door duizenden vingers werd gestreeld, gemasseerd.
In gedachten verzonken liet ze haar handen door het heerlijk geurende schuim gaan, als lucht zo licht voelde het aan en toch….elk stukje schuim op die delen van haar lichaam die niet door water bedekt werden zorgde ervoor dat haar lichaam op die plaatsen tintelde.
Ze streelde met haar vingers over haar borsten, haar tepels staken parmantig door het schuim heen alsof ze op deze manier de aandacht op zich wilden vestigen.
Een kleine rilling voer door haar lichaam toen ze merkte hoe gevoelig haar tepels waren, met haar handen vormde ze een klein kommetje en liet golfjes heet water over haar tepels gaan.
Ze verschoof haar lichaam iets in het bad en voelde hoe de hitte van het water bijna bij haar binnendrong.
Haar handen gleden verder naar beneden, naar de binnenkant van haar benen.Eén been tilde ze iets op en legde deze op de rand van het bad, ze keek naar haar zachtroodgelakte nagels, de sierlijke vorm van haar enkel, de delen schuim die haar kuit bedekt hielden als een doorzichtig wit zijden kous. Het gevoel van het schuim op haar zachte benen, het hete water om haar lichaam, de rust en ontspanning waarmee ze in het bad lag, het vooruitzicht van een heerlijk spannende avond… Ze genoot ervan.

Haar handen streelden de binnenkant van haar dijen, met één vinger streek ze langs haar schaamlippen. Met beide handen opende ze haar schaamlippen iets en voelde hoe warme golfjes water hun weg zochten in de ondoorgrondelijke grot van haar vrouwelijkheid.
Langzaam liet ze één vinger bij zichzelf naar binnen glijden. Ontelbare druppeltjes water volgden de vinger en het leek alsof ze door duizend kleine prikkelingen gestimuleerd werd.
Met haar andere vinger zocht ze haar clitje op, toverde hem tevoorschijn uit het zachtroze vlees en stelde hem bloot aan de hitte van het water. Het leek alsof ze zachtjes gebeten werd, alsof er tanden langs de randen van haar clitje gleden. Haar vinger bespeelde haar clitje, bij iedere beweging gaf het water een extra dimensie waardoor haar lichaam steeds meer ging verlangen naar nog meer aanrakingen.
Ze sloot haar ogen en liet zich meenemen naar verre oorden, witte stranden, zongebruinde vrouwen en mannenlichamen. Naar zwoele zomeravonden, lange strandwandelingen die eindigden in een hete vrijpartij in de koele branding.
Haar lichaam en geest dreven weg op gedachten en gevoelens. Haar vingers bespeelden haar lichaam, zochten elk geheime plekje op dat haar zoveel genot gaf en heerlijk loom liet ze zich meevoeren door alle sensaties.

Beide benen had ze op de rand van het bad gelegd, met één vinger bespeelde ze haar clitje, andere vingers hadden de weg naar haar meest geheime grot gevonden en gleden met het water naar binnen.Ze duwde haar bekken iets omhoog als wilde ze op deze manier haar vingers verwelkomen.
In gedachten lag ze in bed, werd ze gekgemaakt door de handen van een ander. Iemand die wist welk genot haar lichaam haar kon geven, iemand met het geduld te wachten tot ze alle delen van zichzelf voor hem zou openen.

Ze negeerde het kouder wordende water en liet zich meevoeren met het brandende verlangen in haar lichaam. Beide handen bespeelden haar in een ander tempo, het verlangen sloeg over in een onuitgesproken verwachting.Heel haar lichaam was in de ban van haar eigen aanrakingen, haar geest in de ban van haar eigen fantasie, haar handen waren instrumenten geworden die slechts één doel kenden:

De weg naar een overweldigend orgasme.

Ze rilde in het koele badwater, rust en ontspanning waren overgegaan in spanning en afwachting. De gedachte aan wat vanavond zou gebeuren drong haar geest binnen, niet langer was ze in staat deze van zich af te zetten.Op hetzelfde moment schokte haar lichaam heftig terwijl alle spanning in haar lichaam een uitweg zocht. Er was maar één uitweg, haar vingers gingen in een onbeheerst tempo bij zichzelf naar binnen. Haar andere vinger kende alleen nog maar het tempo dat naar ontlading zou leiden.
Kreunend kwam ze klaar, haar lichaam rees bijna geheel uit het inmiddels koel geworden water en vermoeid liet ze zich langzaam terugzakken in het water. Een tijdje bleef ze zo liggen alvorens ze opstond om zich te douchen en voor de rest voor de avond gereed te maken.

Het warme douchewater kletterde op haar lichaam neer, ze verwelkomde honderden straaltjes water op haar lichaam. Voelde hoe haar lichaam na de opjaging van net weer tot rust aan het komen was.Terwijl haar geest haar alweer meenam op een nieuwe reis.
Ze vroeg zich af wat hij vanavond van plan was.Hij had niets meer verteld dan dat hij verwachtte dat ze zich leuk zou aankleden, een pittig kort rokje, een leuk sexy topje erbij, haar mooiste kousen, schoenen met een sierlijke hoge hak.
Dat alles had ze reeds klaargelegd op het bed.

Ze draaide de kraan uit en stapte onder de douche vandaan, haar haren hingen in natte slierten om haar gezicht. Met de zachtste en grootste handdoek droogde ze zich af en sloeg deze daarna om haar middel en borsten. Met één handbeweging wreef ze de beslagen spiegel schoon en keek naar zichzelf.
Haar ogen straalden een scherpe helderheid uit, het was alsof er heel kleine lichte plekjes inzaten. Nadat ze haar haren drooggemaakt had, deed ze wat lichte make-up op en trok de kleren aan die ze voor zichzelf op het bed neergelegd had.
Ze schoot in haar schoenen en liep naar de grote passpiegel om het resultaat te bekijken.

In de spiegel zag ze een aantrekkelijk, sexy vrouw. Het rokje was kort maar niet superkort.
Wel was het zo dat wanneer ze zou gaan zitten er net een stukje kant van haar kousen zichtbaar zou zijn. De zwarte top duwde haar borsten iets op zodat haar vrouwelijke rondingen een uitnodigende diepte lieten zien. Haar ogen waren het sprekende gedeelte van haar ziel. Ze vroeg zich af of zichtbaar was hoeveel ze al bij voorbaat genoten had van haar fantasieën omtrent vanavond.

Doelbewust liep ze de trap af, zocht haar autosleutels trok de voordeur achter zich dicht en stapte in de auto op weg naar haar afspraak van vanavond. Na een kort ritje kwam ze aan bij het restaurant waar ze afgesproken hadden. Een ober hield de deur galant voor haar open en geleidde haar naar haar tafeltje.
Teleurgesteld constateerde ze dat hij er nog niet was, ze ging zitten, bestelde een rode wijn en nam de tijd om de mensen om haar heen te observeren.Al snel hoorde ze deur van het restaurant weer opengaan en zag ze hem binnenkomen.

Hij liep naar haar toe, kuste haar liefdevol op de mond en liet zijn hand even op haar blote schouder rusten terwijl hij zijn blikken langs haar lichaam liet glijden. Nog lang nadat hij zijn hand weggehaald had voelde ze de warmte en kracht van zijn aanraking. Het maakte dat het haar moeite kostte haar aandacht bij het gesprek te houden, ze had zelfs moeite om gewoon ontspannen te eten. Telkens dwaalden haar gedachten af naar die ene aanraking.
Hoe zou het voelen, dacht ze, zijn warme handen op haar lichaam, zijn vingers die haar tepels omsloten, zijn lippen in haar nek die een vochtig spoortje achter lieten.

Van heel ver hoorde ze hoe hij haar naam riep, afwezig keek ze hem aan.
Glimlachend en zonder iets te zeggen gaf antwoord op zijn vraag waar ze met haar gedachten was. Ze zag zijn ogen oplichten en ze wist dat zijn nieuwsgierigheid was gewekt. Het gesprek nam een andere wending, niet langer ging het over algemene dingen.
Hij vroeg haar wat ze die dag gedaan had.Zij vertelde in grote lijnen hoe haar dag eruit gezien had. Ontspannen bracht ze het glas wijn naar haar mond en nam een klein slokje.
Toen ze het glas weer had neergezet legde hij zijn hand op haar pols en keek haar diep in haar ogen aan.
Hij hoefde de vraag niet te stellen, ze wist wat hij wilde weten, welk antwoord hij verwachtte.
Toch zweeg ze, wel keek ze hem aan, ze zag de reactie in zijn ogen, van vragend naar meer dwingend. Nog steeds had hij geen antwoord op zijn onuitgesproken vraag gekregen.
Onrustig verschoof ze iets op haar stoel. De ober kwam vragen of alles naar wens was, ze was blij met deze onverwachte verstoring van hun gesprek.
Ze voelde zijn hand nog steeds op haar hand. Het leek alsof hij haar teder liefkoosde, echter zij en hij wisten welk ander gevoel erachter zat.
Hij hield haar vast, zij liet zich door hem vasthouden. Hij wilde antwoord op zijn vraag, zolang ze hem dat niet gaf zou hij haar op deze manier in zijn macht houden.
Ze keek hem aan, en onhoorbaar fluisterde haar lippen: “Ja”.
Hij streelde haar hand, liet zijn vingers langs de hare gaan, hij vroeg haar of t lekker was.
Ze keek om zich heen, of niemand ongemerkt aan het meeluisteren was.
Met zachte stem vertelde ze hem dat ze ervan genoten had.
Voldaan antwoordde hij dat dat mooi was, want…..het kon nog wel eens lang duren voor ze weer zo zou kunnen genieten.
Ondanks dat ze net een slok van haar wijn genomen had voelde haar mond ineens kurkdroog aan. Wat bedoelde hij hiermee vroeg ze zich af.Vragend keek ze hem aan, onverstoorbaar nam hij een hap alsof hij zojuist een doodnormale mededeling gedaan had.
Zwijgend at ze haar bord leeg.Bij het dessert had hij het gesprek weer wat op gang geholpen en was ze in staat geweest zich meer te ontspannen.
Na het diner dronken ze aan de bar nog een kop koffie alvorens ze richting hun hotelkamer vertrokken. Met kleine slokjes nipte ze van haar koffie, ondertussen genietend van de spanning die door haar lichaam gierde, het verlangen dat weer aan het oplaaien was.
Zijn bewonderende blikken, de aandacht die ze van hem kreeg, ze wilde niets liever dan met hem in dat grote bed belanden. Haar handen over zijn lichaam, met haar tong plagend over zijn buik en de binnenkant van zijn benen likken. Zachtjes bijten in zijn tepels, met haar nagels kleine spoortjes in zijn huid trekken…ze dwaalde mee met haar fantasie en schrok op toen hij haar aan haar arm weg trok van de bar.
Ze liep met hem mee naar de lift. In de lift bekeek ze hem en zichzelf in de spiegel.
Haar eigen ogen straalden weer die scherpe helderheid uit, zijn blik was warm en donker.
Op de 4e etage stapten ze uit, ze liep achter hem aan de lift uit.
Bij hun kamer wachtte ze geduldig tot hij de sleutel in het slot omgedraaid had en de deur voor haar zou openhouden. Toen hij de deur opende wilde ze naar voren stappen.
Hij hield haar tegen, vroeg haar of ze haar slip wilde uittrekken aan hem wilde overhandigen.
Geschrokken keek ze om zich heen, ze waren echter de enige twee in de lange gang.
Snel schoof ze met haar handen onder haar rok om zo haar string voor hem uit te trekken.
Weer hield hij haar tegen. Niet op die manier zei hij, vragend keek ze hem aan en vroeg hem wat hij dan wilde. Dat ze eerst haar rokje omhoog zou schuiven, zodat hij haar string kon bewonderen en pas dan mocht ze hem uittrekken. Onwennig en nerveus, bang dat er onverwacht iemand de gang in zou lopen of uit één van de kamers zou komen, schoof ze haar rokje tot haar middel omhoog.
Onder het rokje had ze een zachtblauw zijden kanten string aan, snel schoof ze hem omlaag, stapte eruit en overhandigde het aan hem. Direct wilde ze haar rok weer terug omlaag schuiven, hij legde zijn hand om de stof van haar rok om haar op deze manier tegen te houden. Ze durfde hem niet aan te kijken, ze durfde niet om zich heen te kijken, tot het uiterste gespannen keek ze naar de string in zijn handen.
Ze zag hoe hij de natte plek erin bekeek en was blij toen hij zonder iets te zeggen het ondergoed opborg in de zak van zijn colbert.

Galant hield hij de deur voor haar open en liet haar naar binnen stappen. Ze voelde zich vreselijk ongemakkelijk maar ook enorm opgewonden toen ze zo met haar rokje omhooggeschoven naar binnen stapte. Afwachtend bleef ze even in de kamer staan voordat ze zich naar hem omdraaide. Direct kreeg ze te horen dat ze de rest van haar kleding ook wel kon uittrekken nu en dat ze in haar kousen op het bed mocht gaan liggen.
Ondanks de warmte in de kamer huiverde ze even toen ze de koele stof van het beddengoed op haar bijna naakte lichaam voelde.

Hij kwam naast haar op het bed zitten, legde zijn warme hand op haar buik en tilde met zijn andere hand haar kin op om haar zo te dwingen hem aan te kijken.Weer vroeg hij haar wat ze die middag thuis gedaan had, met een twinkeling in haar ogen vertelde ze hem dat ze heerlijk in bad geweest was, dat ze genoten had van haar eigen lichaam en van de gedachte aan vanavond. Hoe ze hem gemist had, hoe haar lichaam ernaar verlangde door hem aangeraakt te worden. Ze zag de verandering van kleur in zijn ogen, merkte dat opwinding bezit van hem nam.
Hij stond op, vroeg haar rechtop te komen zitten. Ze deed wat hij haar gevraagd had, ze keek toe hoe hij zijn stropdas afdeed en liet toe dat hij haar hiermee blinddoekte. Met een glimlach op haar gezicht en vol vertrouwen in hem liet ze zich terugzakken in de zachte kussens.
Teder en langzaam streelden zijn handen haar lichaam, de tintelingen van eerder die dag waren direct weer naar de oppervlakte gedreven, elk deeltje van haar lichaam leek te schreeuwen om een aanraking.
Ze voelde een vinger op haar mond, ze opende haar mond en met haar tong beroerde ze zijn vinger. Ze zoog eraan, beet er zachtjes in terwijl ze genoot van de aanrakingen van zijn andere hand. Hij haalde haar vinger weg uit haar mond en langzaam trok hij een spoortje langs haar nek naar haar borsten toe.
Even later volgde hij diezelfde weg met zijn tong, ze rilde van genot en van verlangen.
Ze sloeg haar armen om zijn nek alsof ze hem nooit meer wilde loslaten. Met haar handen woelde ze door zijn haar toen hij met zijn hoofd steeds verder omlaag ging. Haar benen openden zich voor hem, ze brandde van verlangen.
Niet alleen om aangeraakt te worden, maar om hem te voelen, om samen te smelten tot één. Om hem genot te verschaffen, om hem haar genot te laten geven, samen te genieten.

Zijn tong bewerkte haar clitje, hij schoof drie vingers bij haar naar binnen en ze verbaasde zich over het gemak waarmee dit ging. Zachtjes knabbelde hij op haar clitje, ze kreunde, begroef haar handen in zijn haar, wilde hem kunnen wegtrekken wanneer hij te ver zou gaan.
Hij kwam even omhoog van tussen haar benen, zacht en teder pakte hij haar handen beet en legde deze achter haar hoofd. Zonder twijfel liet ze ze daar liggen, wetend dat hij haar als geen ander aanvoelde.
Ze voelde de warmte van zijn tong langs haar schaamlippen, hij opende haar zoals hij niet eerder gedaan had. Ze voelde de koele lucht bijna bij haar naar binnendringen.
Direct waren daar zijn vingers weer, ze wist niet meer hoeveel het er dit keer waren.
Het maakte haar ook niet uit, ze bewoog haar lichaam mee met zijn bewegingen. De golven van verlangen, de weg naar ontlading, namen bezit van haar en ze liet zich erdoor meevoeren.
Even later voelde ze hoe hij zijn hand weg haalde tussen haar benen. Weer voelde ze een vinger op haar mond, opnieuw opende ze haar mond om dit keer haar eigen geilheid te proeven. Gulzig likte ze zijn vingers één voor één af, alsof ze meer wilde, alsof ze ongeduldig werd.
Met zijn andere hand speelde hij met één van haar borsten, wreef over haar tepel, kneep er zachtjes in, trok eraan en net toen ze dacht dat het gevoel te heftig werd verplaatste hij de aandacht naar haar andere borst. Een tijdlang speelde hij dit spelletje door, steeds groter werd haar verlangen. Steeds moeilijker werd het zich aan zijn handelingen over te geven en niet te luisteren naar de drang in haar om hem zich aan haar te laten overgeven.
Hij haalde zijn vingers weg uit haar mond, ze hoorde hoe hij zijn kleren uittrok en even later kwam hij wijdbeens op haar zitten. Ze voelde de druk van zijn paal tegen haar lippen en ze likte de druppeltjes vocht van zijn kloppende paal weg.
Verlangend opende ze haar mond en liet toe hoe hij een heel klein stukje bij haar naar binnen schoof. Gulzig en ongeduldig likte en zoog ze hem, met hese stem vroeg hij haar rustiger te doen. Ze verlegde het tempo, tergend langzaam likte ze hem, tot ze voelde dat hij bijna gek werd van verlangen.

Hij stapte van haar af, stond naast het bed en gaf haar weer haar zicht terug.
Even knipperde ze met haar ogen, ze zocht de warmte en veiligheid van zijn geruststellende blik op en kwam overeind om hem te zoenen. Ze omhelsde hem, hij sloeg zijn arm om haar heen en tilde haar op. Verlangen was omgeslagen in tomeloze passie.
Hij tilde haar op, ze sloeg haar benen om hem heen en genoot toen hij bij haar binnendrong.
Zo liep hij een paar passen met haar door de kamer, de badkamer in en zette haar klem tussen zijn warme lichaam en de steenkoude badkamertegels. Haar handen streelden zijn rug, ze voelde hoe hij beheerst in haar stootte.
Het vuur in haar nam bezit van haar, maakte haar tot een ongetemde furie, ze spoorde hem tot een wilder spel aan door haar nagels in zijn rug te zetten. Ze beet zacht op zijn onderlip, het vuur was overgeslagen van haar naar hem.
Beheerstheid was overgegaan in onbeheerste passie.
Wild en krachtig stootte hij in haar, ze was blij met de steun van de tegels in haar rug. Ondanks de kou van de tegels, die echter haar lichaam net dat extra beetje spanning meegaven. Zijn tempo werd haar tempo, het werd hun tempo, hun verschillende bewegingen werden één geheel.
Ze voelde de spieren in zijn rug onder haar vingers, ze voelde hoe de spanning in hem groter werd. Haar eigen lichaam reageerde hierop, ze sloeg haar benen nog strakker om hem heen als wilde ze hem hiermee gevangen houden. Hem zo te dwingen haar en hem naar hetzelfde hoogtepunt te brengen.
De vloeiende bewegingen van hun lichaam veranderde, het verlangen, de spanning, de opwinding, alles kwam eruit. Met een paar laatste krachtige stoten kwam hij in haar klaar terwijl haar lichaam zich voor hem opende, de spieren in haar binnenste hem vasthielden, zijn orgasme een paar tellen vasthield voor haar ze haar eigen orgasme losliet en haar sappen over de zijne liet vloeien.
Langzaam zakten ze samen op de vloer, uitgeput bleven ze zo zitten. Ze sloot haar ogen, voelde zich veilig, warm en geborgen, hij sloeg zijn armen om haar heen, trok zich dichter naar hem toe en fluisterde lieve woordjes in haar oor.
Ze keek hem aan, gaf hem een kus vol nieuwe beloftes die hij met een nieuw groeiende passie beantwoordde..

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s