Het Onverzadigbare Meisje

Het herhaalde zich over en over, ze was de tel kwijt geraakt. Iedere keer ging de deur open, verwachtte hij dat ze met haar benen gespreid op haar rug liggend zich zou aanbieden. Soms was hij teder en zacht, smeulde haar geilheid als een zacht wakkerend vuurtje dat een aangename warmte verspreidde, soms gunde hij haar een orgasme, soms bracht hij haar op het randje. Het eind was telkens gelijk, hij liep naar de deur, bleef in de deur opening staan, keek haar aan en zei: ‘ik wil niet dat je met jezelf speelt, begrepen? Jouw geilheid is van mij, jouw pijn is van mij, jouw genot is van mij, jij bent van mij en ik zal je laten voelen wat dat betekent.’
Dan deed hij het licht uit en sloot met ferme beweging de deur.

De eerste keer was haar opwinding en drang zichzelf te bevredigen onweerstaanbaar. ze durfde zelfs aan zichzelf toe te geven dat de dreiging in zijn stem bij het uitspreken van de belofte dat daar straf op stond iets toevoegde, ze kreeg vijf orgasmes terwijl ze die eerste keer de hand aan zichzelf had gelegd. Het moment dat hij abrupt de deur opende en het licht aandeed kon ze een glimlach niet verbergen. ‘ Wat betekent die glimlach? Heb jij met jezelf gespeeld? Terwijl ik nadrukkelijk gezegd had dat dit niet mocht? ‘
Ze beet op haar onderlip en kon een nieuwe glimlach niet onderdrukken ‘Ja…ik ben zo geil….ik moest wel.’
‘Hoe vaak?’ zijn ogen waren donker geworden terwijl hij de vraag op haar afvuurde.
‘Klaargekomen of gespeeld?’ vroeg ze met ondeugende glimlach.
‘Vertel het me’
Haar stem was zachter geworden, tot een bijna fluisteren ‘Ik heb 1 keer gespeeld en ben toen vijf keer achter elkaar klaargekomen. ‘
Toen ze haar eigen bekentenis hoorde voelde ze bijna berouw om het schaamteloze meisje dat ze was, had ze hiervoor straf verdiend? Vond ze dat zelf nu echt, of was het haar geilheid die haar hierin stuurde. Wat was dat duale toch in haar.
Ze keek naar hem terwijl haar lichaam woordloos leek te schreeuwen raak me aan, geef me, neem me, doe met me wat jij wilt.
Zijn ogen kleurden van licht naar donker, ze kenden elkaar door en door wat maakte dat een kleine flikkering in de ogen al de echte gevoelens verraadde. Toch voelde ze een klein samentrekken in haar buik, direct gevolgd door een nieuwe golf van geilheid die haar bijna op het randje had gebracht om schaamteloos zichzelf naar een nieuw hoogtepunt te brengen terwijl hij zo op haar neerkeek. Ze probeerde haar lichaam te negeren en te focussen op zijn woorden.
‘Heb jij mijn opdracht genegeerd, ja of nee?’
‘..ja..’ fluisterde ze.
‘Daarvoor ga ik je straks straffen, hard. Zijn je tepels nog gevoelig? Denk maar aan hoe erg je de cane op je tepels vond, en mij huilend smeekte te stoppen. Dat is niets vergeleken met de straf die je hiervoor hebt verdiend. Mij een beetje bespelen. Denk je soms dat ik niet serieus ben? Dat dit een spelletje is?’
Ze schudde haar hoofd terwijl ze manhaftig haar best deed de nieuwe golf geilheid te negeren, ze wist dat haar lichaam haar kon verraden en het grootste verraad waren de spontane orgasmes. Die uit het niets leken te komen, simpelweg gestuurd door een woord, een beeld dat het geile meisje in haar daarbij wist te toveren. Een fantasiebeeld dat zich in een enkele minuut kon manifesteren en haar liet klaarkomen, zomaar. Dat wilde ze nu niet, ze wilde hem laten zien dat ze haar best deed. Dat niet haar geilheid de regie had, maar hij. Zelfs al wisten ze beiden dat dit eigenlijk onmogelijk was, ze was dat geile meisje, dat voortdurend geprikkeld kon zijn. En ze had toegegeven dat ze zo graag eens wilde kunnen toegeven aan dat meisje mogen zijn. Dat meisje dat wilde klaarkomen, wilde fantaseren, haar fantasie waarheid wilde laten worden. Dat meisje dat verlangde naar een man, die haar gaf wat ze wilde maar het haar ook ontnam, die haar ongeremde schaamteloosheid waardeerde en haar ervoor straffen zou.

Hij zei niets meer, schudde zijn hoofd en terwijl hij ruw en zonder waarschuwing zijn vingers bij haar naar binnen duwde zei hij ‘Meisje, meisje toch. Wat zul jij het straks zwaar hebben als ik ga straffen, wanneer je de pijn voelt, de echte pijn, dan zul je spijt hebben van hoe je daarnet jezelf liet gaan tegen al mijn waarschuwingen in.’
Ze voelde hoe haar vocht over zijn hand gutste, er was geen stoppen meer aan. Even abrupt als zijn hand naar binnen gedrongen was had hij deze weer weggehaald, op de top van de intense golf van geilheid. Het licht ging uit, ze schrok van de klap van de deur. Alleen in het donker wist ze niet wat ze moest voelen, ze probeerde in haar lichaam te dalen. Stuurde haar ademhaling naar haar buik wat bijna leidde tot een spontaan orgasme, ze werd zich bewust van hoe intens opgewonden ze was. Zelfs na de diverse orgasmes die zij zichzelf gegeven had, en de orgasmes die hij haar gegund had voelde ze zich nog altijd onverzadigbaar. Ze wilde meer, ze wilde opnieuw. Ze dacht aan de straf die ze zou krijgen, wat zou hij geven?
Dat haar billen geraakt zouden worden was zonder twijfel, maar hij had talloze attributen die hij kon gebruiken. Sommigen maakten haar vooral geil, ze was niet snel onder de indruk van de scherpe pijn van de cane, of van de brandende intensiteit van de hard houten paddel. Haar lichaam zette alles om in genot dus kon ze zelden oprecht zeggen dat het als straf voelde, dat gevoel zette pas in wanneer haar billen langere tijd geteisterd waren, wanneer er een herhaling was ingezet die de voortdurende respons van geilheid wist te doorbreken.

Natuurlijk was het makkelijk iets te bedenken dat haar lichaam op geen enkele manier prettig zou vinden en dat in te zetten als straf maar dat was niet waar beiden behoefte aan hadden. Straf en genot lagen voor haar dicht bij elkaar, ze waren de Yin en Yang die zij nodig had, het een zonder het ander was mogelijk en kon effect hebben maar raakte al snel de connectie met haar ware zijn, haar echte kern, kwijt. En dus werd er gebalanceerd tussen genot en straf, had zij met zachte stem en bang voor de afwijzing toegegeven hoe ze altijd maar weer fantaseerde over een man die haar straf gaf, hoe opgewonden ze daar van werd, dat die fantasie zelfs dwars door de intensiteit van een hevig spel heen kon breken en ze er niets tegen kon doen. Het hoorde bij haar, het was er al sinds ze een klein meisje was geweest en dezelfde fantasieën van toen konden haar nu nog steeds intens prikkelen.

Ze wilde klaarkomen, opnieuw. Maar ze wilde ook trots zijn en hem kunnen vertellen dat ze niet toegegeven had, voor hem. Ze bedwong zich, beleefde haar orgasme in gedachten. De deur ging open, het licht aan. Hij zei niets, liep naar haar toe, vingerde haar naar diverse orgasmes en verliet de kamer opnieuw. Ze wilde huilen, de frustratie was hoog, de geilheid intens. Haar hele lichaam smeekte om opnieuw klaar te komen, dit keer verlangde ze ernaar om zichzelf het genot te schenken want dan was het anders. Dan was het eigen, vertrouwd, intens lekker. Dat was het ook wanneer hij het deed maar nu zou het haar eigen keuze zijn. Ze vroeg zich af wie er nu de regie had, zij of haar geilheid. Die liet haar deze dingen doen, tegen beter weten in toch klaarkomen. Zelfs al hing de dreiging van straf boven haar hoofd, geilheid trok zich er niets van aan, egocentrisch als deze was wilde het maar een ding….opnieuw klaarkomen, keer op keer tot ze leeg was.
Weer ging de deur open, het licht aan, ze keek nar hem in de deur opening. Ze hield zoveel van hem, wist hij dat wel echt. Ze hield van hem omdat hij zonder veroordelen alle facetten van haar persoontje probeerde te geven waar deze behoefte aan hadden, ze hield van hem omdat hij haar pijn durfde te doen. Ze wist dat ze hierin veel van hem vroeg.

‘Gespeeld? Klaargekomen? Vertel het me maar.’
Ze beet op haar lip en schudde haar hoofd.
‘Beide keren niet?’ klonk er nou ongeloof in zijn stem door of verbeeldde ze zich dit.
‘Beide keren niet, omdat het niet van je mocht.’
Zijn gezicht verried niets toen hij zei:
‘Je straf krijg je evengoed. Want één keer spelen en dan vijf keer een orgasme krijgen is wel heel erg. Daar kom je niet ongestraft mee weg. Ik weet wel iets, je gaat me haten, en dat mag. Want het meisje wil gestraft worden voor haar schaamteloze geilheid, ik zal je straffen, en je zal opnieuw geil zijn want je bent gewoon een onverzadigd klein meisje. Mijn kleine geile meisje dat straf wil, dat echte straf wil voelen, hard en ongenadig. En dat gaat ze krijgen, geloof me. Je zult je billen nog lang voelen, net als je je tepels nu nog voelt. Denk daar maar aan.’
En hij sloot de deur weer.
Tijdens zijn woorden was er een nieuwe golf van geilheid ontstaan die door haar lichaam raasde, ze gaf er aan toe. Haar vingers raakten haar clitje en direct volgde een orgasme, en nog één.
De deur vloog open, ‘Zie je nu wel, je bent een geil meisje dat niet van zichzelf af kan blijven. Wat had ik je gezegd, niet spelen en niet klaarkomen. Ik heb de deur nog niet gesloten of je was al bezig, hoe vaak!’
Het klonk niet als een vraag, het was een opdracht die ze niet mocht weigeren.
Ze voelde zich ondeugend stout meisje dat bewust de regels had overtreden en genoot van dat gevoel, zelfs al stond er straf tegenover. Het was dat gevoel dat iets magisch had, dat maakte dat ze het zelden lang kon weerstaan.
‘Eén keer spelen, twee orgasmes.’
Hij liep naar haar toe, wist haar in razend tempo bij een volgend orgasme te brengen.
‘Dan is het nu 3-8’
‘Oh dat is oneerlijk’ sprak ze terwijl ze hem furieus aankeek.
‘Was het een orgasme?’
‘Ja maar…’
Met ferme stem onderbrak hij haar, ‘Ik wil een duidelijk antwoord, ja of nee?’
Ze boog haar hoofd terwijl ze bijna onhoorbaar fluisterde ‘Ja het was een orgasme.’

‘Fijn dat we het eens zijn. Ik laat je alleen, en denk erom, je weet het!’

Wederom omsloot donkerte haar. Alles in haar schreeuwde om toe te geven aan een nieuw orgasme. Ze gaf niet toe, ze beet op haar vingers, raakte zachtjes haar overgevoelige tepels aan, kwam bijna spontaan klaar en wist dit tegen te houden.
De deur ging weer open, het licht ging aan. ‘Kom maar mee, het is tijd voor je straf.’

Ze liep voor hem uit de kamer binnen, in het midden stond een salontafel met kleed en kussen erop.
‘Ga daar maar liggen, op je rug.’
Ze ging liggen, verschoof het kussen iets en wilde haar voeten op de grond plaatsen zodat ze wijdbeens en beschikbaar voor hem was. Hij onderbrak haar beweging, pakte haar benen vast, duwde deze tegen elkaar en bond ze met een riem stevig samen. Hij pakte haar hand en dwong haar zo haar benen naar zich toe te trekken.

Ze zocht zijn blik, zonder aandacht aan haar te besteden ging hij verder. Hij controleerde of de riem strak genoeg zat om haar benen bij elkaar te houden, nam een dunne cane in zijn hand en ging zitten op de kleine bank. Hij keek haar aan terwijl hij de cane zachtjes op en neer liet veren tegen zijn handpalm.
‘Dus ik heb hier een meisje dat niet van zichzelf kan afblijven, zelfs niet als ik het haar verbied. En nu ligt dat meisje hier voor me, weet je dat je billen er bijna om lijken te vragen? En weet je wat het mooie is? Bij iedere tik kan ik zien hoe je vrouwelijkheid zich opent, hoe je lichaam gaat zoeken naar de ontlading van een orgasme die je in deze positie niet zo gemakkelijk krijgt. Ben je er klaar voor?’

Ze knikte, al vond ze het een onnozele vraag waar ze al vaker over gediscussieerd hadden. Met de directe dreiging van pijn zo dichtbij was het lastig om oprecht te zeggen er klaar voor te zijn. Want waar was ze dan klaar voor, de pijn? Het effect van de pijn? Het orgasme dat een weg zou willen zoeken en niet tot uiting zou kunnen komen? En toch wist ze dat er er klaar voor was. Dit was wat ze wilde, ze wilde aan hem overgeleverd zijn, ze wilde de pijn voelen, ze wilde het kunnen ervaren als straf, en…ze wilde er opgewonden van kunnen raken, en blijven.
De felheid van de eerste slag op haar billen ontnam haar bijna de adem, haar lichaam twijfelde tussen verzet en overgave aan de pijn. Een reactie die haar bekend was en in een andere positie gemakkelijk te sturen was (waarbij haar voorkeur lag bij overgave aan de pijn) maar in deze positie was het anders. Iedere slag van de cane leek een extra impact te hebben, na een zestal slagen meldde hij het aantal, en de hoeveelheid slagen die ze nog zou krijgen. Ze had zichzelf aangeleerd niet onder de indruk te zijn van aantallen en meestal lukte het haar erg goed zich daardoor te laten leiden. Dit keer niet, ze voelde een vlaag van paniek opkomen gevolgd door een golf van nieuwe opwinding.

De laatste slagen waren scherp en brandend geweest, ze probeerde te draaien met haar lichaam. Niet eens om de slagen te ontwijken maar omdat ze zo haar eigen dans had, die dans van pijn en genot die haar lichaam mee kon voeren, die haar geest naar andere plaatsen bracht. Nu was het onmogelijk te dansen, de riem beperkte haar beweging.

‘Ik ga het je nog moeilijker maken.’ zei hij waarna hij enkelboeien om haar enkels vastmaakte en met een touw haar benen nog verder naar achteren, richting haar hoofd, trok. Hierdoor werden haar billen strakker gespannen, de huid zou zo strak gespannen staan dat een zacht tikje al een enorme impact kon hebben.

Ze zei niets, haar ogen volgden hem in iedere beweging. Hij was weer gaan zitten, nam de hard houten paddel op van de bank en vervolgde: ‘Ik heb je straf beloofd, de cane was een opwarmertje. Nu gaat het echte werk beginnen. Ik zal je niet vragen of je er klaar voor bent, je krijgt er vijftien, hard maar langzaam.’

Na de eerste slag met de paddel leek het of haar billen in brand stonden, ze had een klein kreetje niet kunnen onderdrukken. Ondanks de heftigheid leek in haar binnenste een meisje te jubelen, dit was het! Dit was die fantasie die ze als klein kind al had gehad, dit benaderde het gevoel dat ze al die jaren in haar binnenste beleefd had. Waar ze over gefantaseerd had, soms over geschreven had maar nimmer iemand deelgenoot van had gemaakt.
En nu lag ze daar, voelde ze zich dat schaamteloos geile meisje dat straf kreeg en er opgewonden van werd. En het mocht, het was goed. Alles dat ze voelde was goed, ze hoefde geen toneelspel op te voeren om te spelen alsof ze berouw had, ze mocht gewoon zijn wie ze was. Een onverbeterlijk geil meisje dat fantaseerde over straf, met zichzelf speelde, klaarkwam, straf kreeg, meer opwinding voelde, spontane orgasmes kreeg, nieuwe fantasie beelden voor zich zag terwijl ze nog in de hevigheid van de intense pijn zat, met zichzelf wilde spelen maar dit niet kon en daar nog geiler van werd.

De slagen volgden elkaar in gestaag tempo op, een gloeiende intense pijn bleef achter op haar billen iedere keer wanneer de paddel haar daar had geraakt. De slagen waren hard, ze hapte naar adem, gebruikte haar ademhaling om de pijn op te vangen, dacht dat ze niet meer kon hebben om dan zodra hij de paddel weg haalde van haar billen alweer te verlangen naar de volgende slag. Hoe hard hij ook sloeg, hoe sterk ze ook twijfelde of ze dit vol kon houden, na iedere slag verlangde ze ernaar dat de volgende harder en heviger zou zijn.
Orgasmes kondigden zich aan, gesmoord in haar houding. Ze voelde het vocht langs haar benen sijpelen en eventjes vervloekte ze hem om de onmogelijke positie waarin hij haar vastgebonden. Nu bleef er een rem op haar ontlading, ze kwam wel klaar, meermalen zelfs, maar het gaf niet de lucht die het haar anders gaf. Het voelde bijna als een stiekem klaarkomen, wat haar ook wel weer een extra prikkel gaf.
Met haar ogen bleef ze hem volgen, na de paddel volgden er diverse canes. Een dunne die scherpe pijn gaf, een dikke die haar bij iedere slag naar adem liet happen, een midden variant die haar liet balanceren tussen volledige overgave aan de pijn en een helder bewustzijn waarin de pijn anders werd waargenomen.

Abrupt stopte hij, verward keek ze hem aan. Zonder iets te zeggen maakte hij haar los, hielp haar met overeind komen en bracht haar terug naar het kamertje. Dit keer bleef de lamp aan, opnieuw lag ze op bed. De behoefte om zichzelf een orgasme te geven was intens, een bijna oncontroleerbaar verlangen. ‘Niet met jezelf spelen meisje….je krijgt nog veel meer straf en extra straf kun je daar niet bij gebruiken.’ zijn woorden bleven nagalmen. Toverden nieuwe beelden in haar hoofd, wakkerden nieuwe verlangens aan. In de rust van even niet geteisterd worden door de continue stroom van slagen die haar billen raakte werd ze zich bewust van haar lichaam. Haar billen gloeiden, haar buik leek voortdurend te willen samentrekken alsof ze zich in een niet te stoppen doorlopend onzichtbaar orgasme bevond. Haar vingers zochten de weg, het werd wazig voor haar ogen, ze vergat de wereld. Er was maar één doel, opnieuw klaarkomen.
Opnieuw kwam hij binnen. ‘Je hoeft me niet te vertellen dat je met jezelf gespeeld hebt, ik weet dat je het niet hebt kunnen weerstaan. Je krijgt er je straf voor straks, maar eerst gaan we verder met je andere straf.’
Hij nam haar bij de arm, bracht haar naar de kamer waar ze opnieuw plaats moest nemen op de salontafel. Dit keer bond hij haar benen strakker bij elkaar en trok ze verder naar achteren, ook plaatste hij tepelklemmen op haar nog gevoelige tepels.

‘Dit keer ga ik je harder slaan, eerst met deze hard houten paddel. Daarna met de canes.’
De pijn in haar tepels, veroorzaakt door de klemmen, leidde haar af. Het leek daardoor of de slagen met de paddel harder aankwamen, het brandende gevoel in haar billen werd intenser, ze kon het ene orgasme niet meer onderscheiden van het andere. Er was pijn, er was genot, er was een gevoel van gestraft worden, er was een gevoel van fantaseren over straf en alles mengde zich tot een waas van intense pijn balancerend op de rand van genot.
Hoe lang het had geduurd wist ze niet, ze was verdwaald in het beleven, in het voelen.
Haar lichaam protesteerde tegen de houding, hij had haar losgemaakt en opgedragen om voorover gebogen bij de keukentafel te gaan staan.

‘Benen wijd…ik wil zien hoe geil je nog steeds bent.’

Met harde slag raakte het harde hout haar billen, het eerste orgasme was een voorzichtig doorbreken van een dam waar het water uit sijpelde. Naarmate de slagen harder werden en de intensiteit groter brak de dam, een golf van spuitende orgasmes, het één na het andere, volgden elkaar op. Het kostte haar meer en meer moeite om te blijven staan, haar lichaam raakte uitgeput. Van het voortdurend opvangen van de pijn, van het voortdurend geprikkeld zijn, van de ontelbare orgasmes die ze had gehad. Het moment dat ze bijna onderuit ging ving hij haar op, met zijn hand tussen haar benen gromde hij in haar oor ‘Nog één keer voor mij geil meisje, geef me alles maar’, golf na golf spoelden over zijn handen. Het werd zwart voor haar ogen en ze was zich vaag bewust van hoe de kracht uit haar benen verdween.

Ze lag op de bank, hij keek naar haar. Een glimlach sierde haar gezicht, ze opende haar benen en haar vingers verdwenen in zachte warmte, haar andere hand kneep zachtjes in haar gevoelige tepel. ‘Zal ik je eens iets heel erg geils laten zien?’ vroeg ze…..

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s