Sporend naar het Licht

Daar waar ik jarenlang mijzelf alleen met woorden kon uitdrukken belandde ik in 2014 in een zwart gat waar woorden mij niet meer wisten te vinden. Wel was er de behoefte me te kunnen uiten, de pijn en het verdriet zochten een weg naar buiten.

In die periode zocht ik mijn toevlucht tot digitale foto bewerking, vele foto’s van mijzelf heb ik omgezet tot kunstwerken die in staat waren mijn pijn te dragen. Je kunt deze hieronder bekijken, soms met delen tekst die ik op dat moment passend vond, soms zonder omdat ik geen woorden vinden kon. Het is een dwalen door de pijn van losgelaten te zijn, een dolen in ondoordringbare mist op zoek naar een spoortje licht.

Advertenties

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s