Ze beweegt een puur delen

Ze beweegt een puur delen, haar ziel danst onzichtbare passen.
Ongekend is de melodie van haar beleven, ze volgt haar innerlijke stem, beweegt op de noten van passie. Je houdt vast, een simpele greep. Je vingers om haar pols, je hand om haar hals. Ze gooit haar hoofd naar achteren, een zucht ontsnapt haar lippen. Zonder te bewegen blijft ze één met de dans, haar ogen gesloten wiegt ze de tonen tot een nieuwe dimensie. Je stuurt haar, remt haar, neemt haar zonder in staat te zijn te volgen waar zij reist. Zij is de beweging, van jouw sturen, van jouw leiden, hoe sterker je bezit van haar neemt des te intenser beleeft zij de dans.
Je beperkt haar bewegen, geen touw is nodig, een simpel woord voldoet. Haar hand blijft liggen waar jij deze neerlegt, je hand in haar haren maakt duidelijk waar ze haar hoofd houden moet. Een nieuwe zucht ontsnapt haar lippen, verlangen en passie smelten samen, het vuur in haar laait op. Er is maar één dans die ze nu bewegen wil, ze wil zich de jouwe voelen in iedere vezel van haar zijn.
Zonder woorden neem je, stuur je de dans naar een hoogtepunt waarop het haar duizelt. Duizenden prikkelingen sieren haar ziel, ze legt deze bloot en reikt hem jou. Zij is jou te bespelen, neem me alsjeblieft fluistert ze terwijl een nieuwe duisternis haar meesleept en weer een andere dans haar beweging maakt.

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s