Groen en Onervaren

Menig Dom(man) geeft de voorkeur aan een sub die haar gevoelens nog maar net ontdekt heeft. Talloze argumenten die deze voorkeur moeten onderstrepen zie ik de revue passeren.

Wellicht is het mijn beperking dat ik in deze argumenten heel andere motieven lees.

Een uitspraak als ‘iedere D’s begint met naar elkaar toe groeien’ vind ik een waanzinnig zwaktebod als argument om voor een onervaren sub te kiezen. Is groei minder snel aanwezig wanneer je beiden al ervaren bent? Of wanneer de Dom onervaren en de sub ervaren is?

De keuze van een Dom voor een sub die net haar gevoelens aan het ontdekken is vind ik een zwaktebod, het zegt iets over de zwakte die geboden wordt. De zwakte van de Dom om zich te durven open te stellen voor een sub met ervaring. Want deze brengen beperkingen met zich mee, ze zijn minder goed te vormen, ze hebben soms al een eigen mening ten aanzien van bdsm ontwikkeld. Het meest enge is misschien nog wel het feit dat ze eisen kunnen stellen, en de Dom wijzen op diens verantwoordelijkheid als Dom en relatie partner.

Nee dan kun je toch echt beter een deerne zien te vinden als gras zo groen om je als heer en meester over te ontfermen. Arme ziel, zo leeg is deze denkwijze, zo zwak.

Oh nu vergist u als lezer zich, ik doelde met arme ziel niet op het groentje dat net bdsm aan het ontdekken is, ik richtte mij op de leegheid van de perceptie van iedere Dom die zich verschuilt achter een begrip als ‘samen groeien’ als steekhoudend argument om een onervaren sub aan te schaffen. Dit is dan ook weer een bewuste woordkeuze waar ik me volledig achter schaar, mannen van dit kaliber schaffen zichzelf een nieuw subje aan.

Er zou eigenlijk een winkel moeten zijn, nee geen online natuurlijk. Je wil het materiaal voelen, ruiken, proeven, gebruiken gaat te ver natuurlijk maar zelfs dat zou best wenselijk zijn. Dat er eerst gebruikt, getest, geoefend mag worden om dan toch tot de conclusie te komen dat dat ene model niets is. Wat behoorlijk overeenkomt met menig realiteit van alle dag voor velen hier, dat er gebruikt, getest, geoefend wordt om dan toch te concluderen dat subje niet groen genoeg is, niet vormeloos genoeg om gevormd te kunnen worden, niet weerloos genoeg, niet vatbaar voor de meesterlijke truukjes.

Nee echt, er valt wat voor te zeggen. Per slot van rekening heeft een meesterplan een goed concept nodig dat als basis kan dienen, van daaruit kan het pad uitgestippeld worden. De eerste stap is een beïnvloedbaar groentje zien te vinden, het liefst niet in de eigen leeftijd. Tien tot twintig jaar jonger heeft de voorkeur, dat verkleint de kans op gezeur dat je thuis ook al te horen krijgt. Daar zit je toch niet op te wachten, welnee. Je wilt een fris jong ding dat met veel overgave naar jouw pijpen danst, als jij haar toestemming geeft om te dansen uiteraard.

Gelukkig dansen er veel jonge deernen rond op dit niet zo groene grasveld, en kijken zij met grote verwachtingsvolle ogen op naar die knappe heren die weten wat ze willen. Die doelbewust zoeken en haar het gevoel geven dat ze bijzonder is, en wat fijn dat het niet erg is dat ze geen ervaring heeft. Welnee joh, ze hoeft helemaal niet met anderen te gaan praten over het ontdekken van haar bdsm gevoelens, ze heeft hem nu toch? Ze moet natuurlijk wel goed luisteren, en ze heeft nog heel erg veel te leren maar dat is niet erg. Daar heeft ze hem nu voor…

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s