Ivoren Torens

Dat de Dominant op een voetstuk gezet dient te worden door zijn sub spreekt natuurlijk voor zich. Zo is het ook een bekend gegeven dat de heren Dominant vanuit hun ivoren torens neerkijken op ons subjes, en zoals een goed subje betaamt heffen wij ons hoofdje op om met deemoed in onze ogen naar hen op te kijken.

Dit concept is voor menigeen nog wel behapbaar, het is een citaat uit de Bdsm Bijbel, althans als die zou bestaan zou dit er gegarandeerd in voorkomen. Sterker nog, ik denk dat het uitgelicht zou worden als belangrijke teksten voor de subs om te memoreren.

Ooit kwam ik een online cursus tegen, voor onderdanige vrouwen om te leren hoe zij de ideale sub konden worden. Mijn hart sloeg over, daar was nu iemand die mee dacht met ons leeghoofdige subjes. Want uiteraard zijn wij niet in staat zelf te weten wat goed voor ons is, laat staan dat wij ook maar enig idee hebben hoe een sub zich dient te gedragen.

Dat moeten wij leren, oeps…nu maak ik een fout…dat moet ons aangeleerd worden. Want de ideale sub kun je pas zijn nadat je gevormd bent naar het ideaalbeeld dat de Dom voor ogen heeft. Nee lieve lezers, ik bedoel niet dat ieder subje naar een standaard beeld gevormd kan worden, een Dom weet heus wel beter. Hij weet echt wel dat er een individu in de sub leeft en er grenzen zijn, als ze braaf is zal ze leren die te verleggen. In de eerste plaats natuurlijk om de Meester te behagen, echter als ze een beetje slim is dan zal ze inzien dat zij zelf er het meest van profiteert. Want als ze nu goed naar hem luistert, leert wat hij haar allemaal leren kan, dan zal ze ook later (heel veel later want hij moet haar eerst nog heel veel leren) andere Dominanten kunnen behagen. Wie weet neemt haar ooit wel mee, mag ze tonen hoe ver haar overgave reikt, hoe ver haar openingen zich laten oprekken, hoeveel pijn ze verdragen kan. Dit allemaal om hem te tonen dat zij toch echt de Zijne is.

Vergeet ik toch helemaal hoofdstuk één uit de cursus in de praktijk te brengen. Dit gaat me extra strafpunten opleveren maar ja, een goede sub is eerlijk en durft haar fouten toe te geven. Straf krijgt ze uiteraard maar haar eerlijkheid wordt beloond, zo eerlijk is Hij dan ook weer wel. Want weet zij wel dat Hij het beste voor H/hen voorheeft? Dat was het, nu weet ik het weer. Een sub toont haar respect door haar Meester altijd met U aan te spreken, naar zichzelf verwijst zij zonder kapitalen te gebruiken, haar eigen naam zal zij evenmin met hoofdletter schrijven. Dit geldt namelijk alleen voor eigennamen, en als zij goed had opgelet had ze geweten dat zij geen eigen naam meer heeft. Hij zal haar een passende naam geven, wanneer hij de tijd daar rijp voor acht, niet zolang ze haar trainingscollar nog draagt.

Uiteraard dient zij op de hoogte te zijn van het begrip collar, en is het een vereiste dat ze per direct haar naam aanpast met een virtuele collar. Ook verwacht Hij dat ze hem vanaf nu inzicht geeft in al haar correspondentie, ook als dit betekent dat zij Hem haar inloggegevens en wachtwoorden moet geven. Wat ze ook weten moet is dat het vanaf nu niet meer toegestaan is dat zij zonder zijn toestemming met andere Dominanten communiceert, wat zeg je lief subje? Natuurlijk mag je wel met andere subjes praten, dat wil hij juist want hij weet wat goed voor jou is. Maar bedenk wel dat Hij alles meeleest, en het niet op prijs stelt wanneer je persoonlijke en intieme details van jullie relatie met anderen deelt.

De cursus heb ik nooit volledig gevolgd, wat ongetwijfeld niet als grote verrassing zal komen. Ik stuitte namelijk bij aanvang op probleem nummer één…ik moest het mailadres van mijn Heer en Meester opgeven, in al mijn naïviteit had ik gedacht als niet gecollarde sub een cursus te volgen om zo mijn capaciteiten als sub te vergroten, en ik kon geen mailadres aanleveren. Probleem nummer twee was dat er werd verwacht dat ik een kopie van al mijn huiswerkopdrachten ook naar de Webmaster zou sturen. Als Heer en Meester van zijn eigen domein behoorde dit recht hem toe, van mij werd verwacht dat ik dit begreep en gehoorzaam zou opvolgen. Tot zover de cursus dus, voor mij dan.

Niet getreurd, leven heeft per slot van rekening meerdere lessen voor ons in petto en mijn pad heeft me langs menig Heer en Meester gestuurd, van wie ik essentiële lessen had kunnen leren die mij als sub iets nuttigs hadden bijgebracht. Of in ieder geval hadden kunnen voorkomen dat ik mijzelf twee kapitalen in mijn naam toe ging dichten.

De les die ik het allerminst heb kunnen bevatten is de les omtrent eren en aanbidden. Een goede sub zal haar Heer en Meester ten alle tijden respecteren, tot zover kan ik het volgen. Zij zal hem aanbidden, daar kan ik ten dele in mee, zij zal hem eren en zij zal zeer zeker zijn zaad eren. Wetende dat dit kostbare vocht van de Meester tot het hoogste goed behoort, ze zal het desgevraagd opvangen, uitspugen, in haar wijn ontvangen, met glimlach in haar gezicht ontvangen, in haar haren laten uitsmeren, haar lichaam ermee laten besmeuren en als ze dan die glimlach niet meer op kan brengen dan verwacht Hij toch op zijn minst een onderdanige houding. Een houding die Hem laat zien dat ze Zijn Zaad weet te eren…

Ik keek nog eens neer op de ivoren torens, van bovenaf oogden ze klein. Net zo klein als de Heren die de torens bewoonden, en met een glimlach om zoveel onwetendheid richtte ik mijn blik op de horizon. Om te genieten van haar weidsheid. Zouden deze heren zich ervan bewust zijn dat vormen het kaderen van de oneindigheid van de horizon is? Dat strikte regels de schoonheid beperken tot bloei te komen? Zouden zij weten dat overgave het mooist is als deze puur, ongestuurd en ongeschonden aangereikt wordt? En zouden zij weten dat eigenlijk het de Dom is die af en toe wel op zijn knietjes mag om zoveel puurheid te eren.

Herinner ik me toch ineens een tijd, jaren en jaren geleden, dat er geopteerd werd voor een algeheel verbod voor mij op dit platform. Misschien wordt het tijd voor mij om te stoppen, en dit hoofdstuk te sluiten met een dankwoord aan al mijn lezers en de hoop dat jullie ten alle tijden de pure schoonheid in jezelf en de ander zullen weten te herkennen, respecteren en ongeschonden laten zijn wat en wie zij is.

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s