Een stukje buitenspelen

Normaal ben ik niet zo deelzaam als het gaat om mijn persoonlijke bdsm belevingen, maar nu heb ik toch de behoefte om ook eens iets positiefs te delen.
Onze vakantie was heerlijk, we hadden een vakantiehuis dat op een heuvel lag met veel bomen eromheen en privacy. Zeker speelde daarin mee dat er aan beide kanten geen buren aanwezig waren en dat de volle twee weken zo gebleven is. Met pubers in huis staat seks en bdsm vrijwel altijd op een laag pitje, natuurlijk spelen we wel maar dit is dan vooral snachts en toch altijd met een rem.
Mijn ervaring is dat tijdens vakanties ik wel meer ontspannen ben, en dus ook sneller geprikkeld en behoefte aan seks en bdsm, maar de meeste vakantiehuizen zijn zo klein en gehorig dat het dan helemaal stil staat. Ook dit huis was geen groot huis, de ruimte om het huis echter was wel groot. Omdat het huis in verdiepingen tegen een heuvel aangebouwd was lagen er diverse terrassen om het huis heen, onder het huis zat een kelder die gebruikt werd als (betegeld) washok. Mijn partner en ik hadden beiden al heel snel hetzelfde gevoel, die ruimte zou ons misschien meer ruimte geven om toch een beetje te kunnen spelen. Echter deze gedachten had ik niet gedeeld, we waren per slot van rekening nog maar net aangekomen en ik heb doorgaans wat tijd nodig om te acclimatiseren.
Op een avond, na een dag waarin we elkaar al heel veel geplaagd en geprikkeld hadden, stelde ik voor om iets leuks aan te trekken. Eerst hebben we nog genoten van de zwoele zomeravond, al snel nam hij mij mee naar het washok. Er waren kaarsjes aan en het voelde heel intiem, natuurlijk had ik wel het gevoel dat de hele Serra Brava kon meegenieten (ik ben gewoon enorm onzeker daarin) maar na een aantal tikken met de cane lukte het me om dit los te laten. Het was een verademing om zo los te kunnen laten, ik kan me niet alles meer herinneren en ook de volgorde van onze spelmomenten ben ik kwijt. Maar daar gaat het ook niet om, het was gewoon heerlijk.

Een paar dagen sprak ik heel voorzichtig uit dat ik toch best wel graag buiten zou willen spelen maar spaak loop op de angst om gezien te worden, samen hebben we over deze angst gesproken en daarbij de mogelijkheden van dit vakantiehuis meegenomen. Ik liet het verder los, ik hou er niet van om zulke dingen te plannen en ik vertrouw volledig op mijn partner dat hij aanvoelt wanneer ik ergens aan toe ben. Heel spontaan ontstond er een aantal dagen later een moment waarin we snachts buiten gevreeën hebben (waarbij we de hond naar binnen gedaan hebben want onze hond vind het nodig hard blaffend ons te laten weten dat we seks hebben of spelen). Dit spontane moment heeft mijn partner zo geïnspireerd dat weer een andere nacht hij mij mee nam naar een lager gelegen terras. Hier stond een stenen tuintafel, door de grote strand lakens die aan de waslijn hingen werden we afgeschermd van eventuele toevallige verrekijkende toeristen aan de overkant van de berg (jaja ik kan me over zoiets echt enorm druk maken). Hij  bond mij vast aan de tafel waarna hij me heeft geplaagd, een beetje gespankt en terwijl ik zo vastgebonden over de tafel lag nam hij me.
Daarna zijn we nog naar het washok gegaan waar we ook nog een tijd gespeeld hebben. Daar werd ik verrast omdat mijn partner een verdwaalde ijzeren sierstoel uit de tuin geplukt had, en uiteraard waren de kaarsjes aan. Ik werd vastgebonden aan de stoel waarna er opnieuw een hevig plagen en spelen volgde. Het was echt geweldig, ik heb me in tijden niet zo vrij gevoeld.

Die vrijheid resulteerde in nog meer los kunnen laten tijdens een spelmoment een aantal dagen later, mijn lichaam bleef reageren met het ene orgasme na het andere zo heftig dat het pijn deed. Maar de rust en ruimte die ik daarna voelde is onbetaalbaar, en amper te verwoorden.

Alles bij elkaar was dit voor ons een vakantie waarin we voor het eerst in twee jaar in alle opzichten hebben kunnen genieten, het was echt geweldig en zeker ook helend voor onze (bdsm) relatie.

 

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s