Bevangen door de dans

Wel vaker voelde ik een sluimerend verlangen naar een andere, wellicht diepere, overgave in mij dwalen. Soms kwam deze even heftig naar boven om meestal weer te verdwijnen. Dit keer niet, al tijdens het kijken van de film voelde ik de behoefte om me aan jouw voeten te plaatsen, om niet te denken, niet te vragen maar gewoon daar te zijn. Soms kan het me verwarren, deze verlangens die in de sub in mij leven. Vooral omdat de masochiste meestal op de voorgrond staat, zij kent uiteraard ook overgave maar deze heeft een ander karakter, een andere intensiteit.
De sub kan met haar mee tot op zekere hoogte, tot de grens van pijn waar de masochiste losgaat en de sub loslaat en niet mee drijft. Misschien omdat de masochiste in mij gemakkelijker haar behoeftes uit voelt de sub zich soms verloren in mij, herken ik wel haar verlangens maar voel me geremd ze te uiten. Of raak in conflict met de behoeftes van de masochiste. Het lijkt wellicht logisch dat beiden samensmelten in de beleving van bdsm maar de keren dat zij samensmelten zijn zeldzaam. Ze zijn als op unieke karakters, ieder met hun eigen behoeftes, ieder met hun eigen grenzen.
Natuurlijk geeft dit kleur en diversiteit aan onze bdsm beleving, diepte aan onze D’s, maar ook kan het gecompliceerd zijn. Soms ben ik me bewust van de interne strijd tussen de verlangens van de sub en de verlangens van de masochiste, dit keer was ik me vooral bewust van de verlangens van de sub.
Ze wilde dieper zonder te weten welke diepte ze bereiken wilde, ze wilde loslaten om het loslaten, zonder een doel na te jagen hoeveel in strijd dat ook mag lijken met het verlangen een andere diepte te willen bereiken.

In gedachten droomde ik weg terwijl een ander deel van mijn hersenen de film volgde, ik zag een delen tussen ons voor me, rauw en puur. Het verlangen vlamde door mijn lichaam. Wat de aanzet gaf weet ik niet, op een bepaald moment zat ik aan jouw voeten. Een zucht van verwondering en blijdschap bij jou, een zucht van opluchting en opwinding bij mij.
Een grapje over een deal met de poezen die de deken mochten hebben waaronder ik gelegen had in ruil waarvoor ik vastgebonden en genomen mocht worden, maakte jou duidelijk in welke mood ik was.
Je trok mijn armen naar achter en trok mij verder tussen jouw benen. Mijn lichaam reageerde, bijna deed het pijn zo sterk kwam het verlangen naar meer naar boven.
Mijn hoofd bewoog je naar achteren, ik sloot mijn ogen en nooit eerder had ik me zo veilig gevoeld met mijn hals ontbloot in jouw handen. Geen spoor van connecties met verleden kon me nog raken, ik zag ze staan, ver weg op een zijlijn. Ze waren losgekoppeld van de oude pijn en angsten, dit had niets te maken met wat er in het verleden gebeurd was. Deze handen bewogen anders, claimden anders. Intuïtief bewoog ik mijn hoofd nog verder naar achteren waarmee het was alsof ik je mijn hals aanbood, een scala aan emoties en gevoelens wervelden door mij om plots tot stilstand te komen. Je handen bewogen, vermeerderden druk, lieten los. Het was geen ontnemen van de vrijheid tot ademen, het was een vrijgeven in een andere dimensie. Je vingers streelden mijn hals, ik voelde het kloppen van mijn aderen, ik was het kloppen van mijn aderen.
Je handen omsloten mijn hals, ik voelde het sneller stromen van mijn bloed en het was of zij me meenam.
Je bewoog je handen weg van mijn hoofd, even voelde ik me koud en losgelaten. Je handen bewogen een andere dans, een onbekende dans. Je tikte zachtjes met je vingers tegen mijn lippen, ik hield ze gesloten, ontving de zacht tikkende cadans en liet me meevoeren in een zinderende dans. Verwarring dook op in mijn hoofd, dit kon niet, hoe kon ik dit toelaten, ervan genieten. Ik liet haar gaan, ze dreef weer weg.
Het was een overgave zoals ik niet eerder ervaren had, ik hief mijn hoofd naar achteren en bood je mijn lippen aan. Niet om ze te zoenen, niet om ze strelen maar om ze met je vingers te bespelen op een grens van het voor mij aanvaardbare.
Een fluistering waaide door mijn hoofd, ‘weet je hoe jij gegroeid bent…’ , ik glimlachte terwijl mijn lippen de grens van wat ik verdragen kon bereikten.

We verhuisden naar de slaapkamer, opnieuw ging ik aan je voeten zitten. Je trok mijn armen op het bed en strekte ze. Een waanzinnig sterk en heftig verlangen leek zich los te maken van mij, het was bijna alsof ik haar uit zag treden met een ongelooflijke kracht. Ze draaide zich om, keek mij aan, glimlachte en sprong weer terug in mij. Het ontnam me de adem, het moment dat ze weer in mij dook en haar glimlach werd de mijne.
Ik legde mijn hoofd in mijn schouders, deels gekoesterd in de warmte van jouw borst waren het opnieuw jouw handen die bespeelden. Een nieuwe dans, de cadans van zacht tikkende bewegingen tegen mijn mond, het bewustzijn van mijn kwetsbaarheid en kracht. Vreemde tegenstellingen in mijn gevoel, stilte in mijn hoofd, geluiden in mijn voelen.

Mijn lippen tintelden, mijn mond was droog, ik begreep de sensaties nauwelijks maar ik droeg ze, zij droegen mij. Mijn ogen spuwden vuur toen je vingers de grens bespeelden, je lach voelde warm en bevrijdend terwijl je weg stapte om mijn positie aan het voeteind van het bed te bekrachtigen met touw. Mijn lichaam verwelkomde de ruwe aanraking van het touw op mijn zachte huid, de contrasten smolten samen en gaven een nieuwe sensatie. Mijn ogen vlamden vol vuur toen je mijn handen en benen gespreid aan de uiteinden van het bed vastzette.
Opnieuw bewogen je handen, dit keer in een andere dans. Krassend, fel en scherp, mijn adem sneed en ik voelde de kracht waarmee mijn bloed sneller ging stromen.
Delen van de dans was ik aan het zweven, ik danste haar maar herinner me niet haar passen, wel haar passie en kracht.
Schakels weerkaatsten het licht, ik zag hoe je koppelingen legde en mijn bewegen vuur gaf. Minimale bewegingen in mijn lichaam zorgden voor zinderende prikkelingen, ik danste verder en verder, jouw lach nam me mee. Ik verdronk in je ogen waar verwondering, trots en begeren weerkaatsten.

 

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s