Ontladingen

Een opeenvolging van ontladingen leidde tot het compleet loslaten van controle. Mijn lichaam had controle overgenomen. Nog steeds ben ik verwonderd over de intensiteit van de ontladingen. Het bereikte zelfs een punt waarop ik huilend dacht…nu niet meer. Ik kan niet meer, ik wil niet meer. Mijn lichaam dacht daar anders over.
Waar eerst verschillende prikkelingen aanleiding waren voor een orgasme was er uiteindelijk niets meer nodig. Mijn lichaam bleef zich ontladen, de intensiteit en heftigheid bouwden zelfs toen nog op. Het waren golven die bleven komen, wanneer de golf was weggeëbd leek het of het compleet stil was, tot er nieuwe golven door mijn lichaam kolkten en zich een uitweg zochten. Ik voelde me wanhopig worden, tranen stroomden toen ik nergens meer houvast vond, nergens een muur kon vinden die de golven zou tegenhouden.
Er was jouw hand, er waren jouw woorden. Er waren geen woorden en er was geen hand nodig om me tot nieuwe ontladingen te brengen. Sterker nog, om tot rust te komen waren ze teveel, zelfs toen je niets zei, niets deed, er alleen maar was, bleef mijn lichaam drijven op de golven van intense explosies. Het was alsof verlangen en frustraties van jaren en jaren zich zuchtend naar buiten aan het storten waren. Door mijn tranen heen heb ik geglimlacht toen ik jouw ogen zag, de verwondering die ik voelde las in jouw ogen. Mijn onmacht over de controle die ik kwijt was over mijn eigen lichaam kon laten gaan in een allesomvattende energie die bij ons, tussen ons, in ons en om ons heen was.

Nog steeds verwonderd ben ik…als ik terugdenk. Zo’n oerkracht als mijn lichaam blijkt te verbergen, zoveel als erin ligt opgeslagen dat nu, nu ze zich veilig voelt, een weg naar buiten zoekt. Zo bijzonder en intens als het was, ik dacht dat ik al veel bijzondere momenten had ervaren. Dat ik fysieke sensaties had ervaren waarvan ik vaak heb gedacht dat ze onmogelijk zouden zijn, en weer….weer is het overtroffen. Hoe mooi het ook is, soms vraag ik me af….waar houdt het op? Is dit nog wel bij te houden?
De snelheid van het ervaren is soms absurd, het bizarre is dat we in ons beleven de rustige weg zoeken. Dicht bij de kern blijven, niet proberen om iets te beleven maar het gewoon laten komen zoals het is. En het komt….iedere keer weer komt er een ervaring die anders is dan alle ervaringen daarvoor. Anders in beleven, anders in intensiteit, anders in delen.
Het verwondert me, juist omdat we niet zoeken, omdat we niet sturen maar ons laten drijven op wat er is. Een blik in jouw ogen, een glimlach bij mij, een aanraking, je hand die zacht door mijn haren speelt. Een grip die verstevigt, verlangen dat uit mijn ogen spuwt en je zowel waarschuwt om voorzichtig te zijn als uitdaagt om verder te gaan. Een kus die het vuur in ons laat oplaaien, de veelzijdigheid van onze karakters die zich openstellen, zich laten zien, elkaar herkennen en delen. Het is geen fysiek verlangen, het is een ander verlangen, het fysieke delen is de onderste tree die we betreden. In ieder beleving klimmen we samen, waarbij de één soms hoger en verder mag gaan dan de ander maar nooit alleen is. Er is telkens die connectie, zichtbaar en onzichtbaar. Beide verwonderd over onze reizen, en ook belanden we iedere keer weer met beide voeten op de grond. Is één van ons, of beide, nog niet echt terug dan zijn het onze lichamen die ons weer laten aarden. Ik geloof dat dát hetgeen is dat me nog het meest verwonderd, dat onze lichamen ons zowel leiden naar die bijzondere ervaringen maar ons ook weer terughalen. Weer dicht in ons zelf, soms zelfs dichter in ons zelfs.

Ik kon het niet laten, de hele dag al voel ik de frustratie dat ik niet bij machte ben te verwoorden wat ik voel, wat ik wil delen. Anderen vertel ik op zo’n moment….laat het dan los, maar ik voel die sterke drang om wel te schrijven, om woorden te zoeken om dit over te brengen. Omdat het zo ontstellend mooi en bijzonder is, omdat ik altijd gevoeld heb dat dit bestond en nu ik weet dat het er is, wil ik het delen. Voor die mensen die ook voelen dat het er is, dat het bestaat ook al hebben ze het nog niet ervaren.

 

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s