Je ogen

Je ogen glimlachen, ze voeden de warmte in mijn lichaam. Zonder woorden laat je me weten me te begeren, naar me te verlangen. Ik zie de elkaar afwisselende emoties in je ogen, ze veranderen van kleur, krijgen een andere diepte. Je mildheid uit zich in een zacht blauw/grijs, je Dominantie toont zich in een diep blauw met een ondefinieerbare donkerte die diepte aanbrengt. Je liefde voor mij uit zich in een warm blauwe kleur, je sadisme toont zich in een gebroken blauw met diverse scharkeringen waar ik soms zelfs een sprankje groen en een enkele keer lichtbruin in waarneem.

Je lichaam spreekt, ik zie het aan je bewegingen. Het toont in de manier waarop je je handen beweegt, ze spreken het verlangen uit om mijn lichaam te beroeren zonder dat je me aanraakt. Bezig met de dingen in jouw eigen wereld hoor ik de taal welke je lichaam spreekt. Voel ik de verlangens die in jou dwalen, ben ik me bewust van het antwoord dat in mij sluimert

Je hoeft me niets te zeggen, je ogen spreken, je lichaam spreekt. Maar wanneer je stem spreekt zijn het de klanken die me beroeren, de warmte die me woordloos laat weten me te willen bezitten. De plagerige toon die de sub in mij uitdaagt te komen spelen, de glimlach in je stem spreekt van liefde en liefhebben, van plagen en uitdagen, van verleiden en bezitten.

Je handen spreken de woorden die je lippen niet delen. Het is de taal van onze liefde, een geven en nemen in een subtiele interactie. Je bewegingen voeren me mee op een reis waar de horizon voor altijd verdwenen is, je vingers strelen, knijpen en houden vast. Ze bevrijden me, los om te vliegen naar waar ik vliegen wil.

Je verlangen spreekt, ik voel haar in ons delen, in de duidelijkheid waarmee jouw handen bewegen. In de intonatie die je stem draagt. Ik zie haar vlammen in je ogen die verkleuren naar gelang de diepte van jouw verlangen hoogtepunten bereikt.

Je lippen vertellen, woord zonder woord tonen zij je diepste smachten.
Je handen fluisteren, gebaar na gebaar uiten zij je vurig delen.
Je lichaam deelt, spreekt, smacht en neemt.

Mijn lichaam antwoord, in een alles overweldigende overgave. Ik geef me, lichaam, geest en dieper beleven. Ik laat los en zweef maar vlieg nimmer weg. Mijn zweven is de vrijheid ontstaan in jouw nemen.

Mijn overgave is de reis die ik maak, gedragen door jouw handen.

Een simpel woord draagt bij en voegt een nieuwe dimensie toe, je vertelt me niet te bewegen, mijn lichaam reageert in een intense ontlading. Je fluistert lieve woordjes, ontladingen lijken niet te stoppen, ik raak de controle over mijn lichaam kwijt.

De diepte in jouw klank sust mijn lichaam, haar woest golvend bewegen kalmeert en keert terug tot een kabbelend zijn.

Ik ben, in jouw armen, in mijn geest, in ons delen maar vooral in mijn Zijn.

 

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s