Voorpret

Al vroeg ben ik wakker, na een zoals gewoonlijk rare droom. ik kijk op de wekker. Ondanks het vroege tijdstip ben ik klaarwakker, ik sta op en geniet van het vooruitzicht van koffie, in alle rust met koffie achter de pc, even tijd voor mezelf. De kinderen zijn al wakker, voor hun doen ook vroeg, altijd wanneer ze een weekendje weggaan. Ook jij staat bijtijds op want je moet vroeg weg, voor even maar…dan ben je weer terug. Zijn de kinderen weg, hebben we tijd voor elkaar.
Je bent nog maar net weg of het subtiele bliebje van mijn telefoon meldt een binnenkomend bericht, glimlachend open ik het bericht. Je bent het dus niet vergeten, het bericht laat mijn hart sneller kloppen. Ik geniet, dit is voorspel en zo enorm aan mij besteedt. In gedachten ga ik opties voor kleding na, kousen, jarretels, pumps, laarze alles trekt aan mijn geestesoog voorbij. Mijn gedachten worden onderbroken door een tweede bericht…hoe kan ik nou niet opgewarmd raken wanneer mijn hart sneller klopt, mijn bloed een tikkeltje vlugger door mijn aderen stroomt, de adrenaline me in haar greep houdt en ik geniet van die heerlijke spanning voelbaar in mijn lichaam. Ik geniet van de voorpret, van me voorbereiden. Kleding uitkiezen, een lekker muziekje opzetten, en gaandeweg laat ik me meer en meer meevoeren de stroom. Laat ik beslommeringen los, bereid ik me voor..voor jou, wacht ik…op jou…stel ik me open…zodat ik me straks kan geven…in totale overgave…aan jou.

 

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s