De Droom

Ze hadden de avond ervoor tot diep in de nacht gechat, hij had haar gevraagd naar haar grenzen,haar fantasieën, haar angsten en onzekerheden. Het was een intensieve chat geweest.
´s Nachts in bed merkte ze pas hoe sterk ze nog met alles bezig was, ze had de meest vreemde en opwindende dromen gehad.
De volgende morgen werd ze wakker van het piepje van haar telefoon.
Ze las het binnenkomende bericht:

´Goedemorgen, ook zo goed geslapen?´
Ze glimlachte en stuurde een berichtje terug.

´Nou en of, maar vooral heerlijk gedroomd.. ´

Het duurde even, in gedachten telde ze de seconden en inderdaad. binnen een paar seconden was er een bericht terug…´Mail m me maar dan!´
Ze bleef even met de telefoon in haar hand midden in de kamer staan, vertwijfeld keek ze naar het bericht. Eventjes van haar stuk gebracht door deze reactie. Toch stuurde ze een berichtje terug, summier… want ze wilde op geen enkele manier laten merken even uit ´ t veld te zijn geslagen.
Op haar smiley kwam een grijns terug.
Ze zette de telefoon uit en dook achter haar pc. Lange tijd zat te staren naar het witte scherm. Na 10 minuten was het haar nog niet gelukt om haar droom te verwoorden. De telefoon ging, met haar gedachten nog bij de droom nam ze op: “En. is die mail al verstuurd?”. werd ze onverwacht door zijn stem uit haar gedachten gehaald.
Met een flinke belandde ze terug in de werkelijkheid, los van haar droomwereldje.
Ze struikelde over haar eigen woorden, het was alsof het zekere persoontje in haar totaal verdwenen was.

“Weet je wat…ik zal je komen helpen….”

Aarzelen vroeg ze, “Hoezo helpen…”

Voor ze zijn antwoord hoorde klopte er iemand op het raam. Geschrokken keek ze op, dat meende hij niet….Totaal van slag legde ze de hoorn neer en deed de deur voor hem open.
Grijnzend kwam hij binnen en gaf haar een kus, “Wat nou….heb ik je stil gekregen…”, hoorde ze hem
lachend constateren….

Hij sloot de deur en keek naar haar. Hij zag haar verbaasde gezicht en merkte dat ze zich een houding probeerde te geven. Haar wanhopige poging liet hem grijnzen.Genietend van t effect liep hij langs haar en greep haar bij haar haren. Met zachte dwang stuurde hij haar voor zich uit de kamer in. Midden in de kamer stopte hij. “Sluit de gordijnen eens.” Ze liep naar de tuindeur en sloot de gordijnen.
“Kom maar even hier”
Nog steeds van slag kwam zij voor hem staan. Langzaam ontkleedde hij haar terwijl hij van haar aanblik genoot. Naakt op een paar kousen en jarretels na stond ze voor hem.
Hij bewonderde haar klasse.
Plots ging er een knopje om bij haar en zij duwde haar borsten fier vooruit en rechtte haar schouders.
Goedkeurend liet hij zijn ogen over haar lichaam dwalen. Haar tepels die zich oprichtten en de welving van haar hals. Alles even sierlijk.
Langzaam liep hij op haar toe en liet zijn handen het verkennende werk doen. Ze huiverde bij zijn aanraking. Zijn rechterhand gleed van haar nek over haar rug naar haar billen waar deze even bleef rusten. Zacht kneedde hij haar billen om plots een felle tik uit te delen.
Zij schrok even en hervond zich alweer snel. Hij ging achter haar staan, pakte haar borsten met beide handen vast en kuste haar nek. Zijn linkerhand dwaalde af naar beneden.

Nog steeds had ze een gevoel van totaal overrompeld zijn door zijn onverwachte bezoek, ze zocht naar een stukje houvast, iets om weer een gevoel van controle terug te krijgen.
Ze concentreerde zich op zijn handen die over haar lichaam gingen, zijn vingers sloten zich om haar borsten, zijn lippen kriebelden in haar nek. Haar handen hingen slapjes langs haar lichaam, ze vocht tegen de neiging om met haar handen achter zich af te tasten, hem aan te raken. Toch voelde ze zich niet zeker genoeg om hem op deze manier uit te dagen.
Ze kreunde toen hij met zijn vingers vederlicht langs haar lies streek.
Zijn warme adem voelde ze in haar nek terwijl hij plagend fluisterde: ” En…….wat was het nou dat je gedroomd had?”, onderwijl speelde hij zacht en teder met haar schaamlippen.
Ze voelde de golven van opwinding door haar lichaam spoelen. Het was alsof elke zenuw in haar lichaam erdoor aangeraakt werd waardoor de spanning die in haar lichaam opgebouwd werd tot in het uiterste puntje van haar zenuwen voelbaar werd. Eventjes zei ze niets, ze had haar ogen gesloten en genoot van zijn aanrakingen. Tot, totaal onverwacht, hij haar aan haar haren naar achteren trok, geschrokken keek ze hem aan, verlegenheid en een stukje schaamte weerhielden haar ervan om hem te vertellen over haar droom.

Ze zag hoe zijn ogen zoekend over haar gezicht gleden, doordringend keek hij haar aan. Nerveus beet ze op haar lip tot ineens een klein duiveltje in haar het van haar overnam. Haar ogen dwaalden af naar zijn mond terwijl hij haar nog steeds onderzoekend aankeek. Met haar tong gleed langs haar lippen en razendsnel gaf ze hem een kus, een glimlach kon ze niet onderdrukken toen ze merkte dat hij perplex was door deze onverwachte actie. Impulsief zoende hij terug, de hartstocht laaide op in hun kus. Het duiveltje in haar vierde triomf tot een gevoel van onzekerheid weer tot haar doordrong en ze zich weer het kleine verlegen meisje voelde.
Twijfels namen bezit van haar, vragen spookten door haar hoofd. Waarom zoende hij terug, waarom had hij eventjes de touwtjes uit handen gegeven. Onrust nam bezit van haar, de gretigheid in haar zoen die er eerst geweest was had plaats gemaakt voor een verlegen gereserveerdheid.

Hij maakte zijn mond los van de hare, ze opende haar ogen en keek hem aan. Dit keer viel er weinig op te maken uit zijn ogen, ze zocht naar de twinkeling of geamuseerdheid die ze meestal wel kon bespeuren in zijn warme blik maar ook deze leek te zijn verdwenen.
Vragend keek ze hem aan terwijl ze zich afvroeg waarom hij nu niets zei, waarom ze zo bleven staan.
Ze vroeg zichzelf af of ze als eerste een stap terug zou doen maar ze kwam tot de conclusie dat ze verlamd was door haar eigen onrust Inwendig foeterde ze op het duiveltje dat even bezit van haar genomen had en nu ze die heldhaftige dapperheid wel weer kon gebruiken leek deze te zijn verdwenen.
Nerveus beet ze nogmaals op haar lip, trachtend grip te krijgen op de emoties die bezit van haar namen. Ze merkte hoe een diep verlangen in haar opborrelde, een verlangen naar overgave.
Zodra deze gedachte naar boven kwam verzette ze zich inwendig tegen dit verlangen, ze dacht aan zijn woorden, aan zijn vraag over haar droom. Ze voelde de drempel waar ze voorstond, die drempel waarvan ze wist dat wanneer ze erover ging het betekende dat ze zich blootgaf aan hem. Vastberaden zich nog niet gewonnen te geven aan haar innerlijke verlangens keek ze hem aan, dit keer straalden haar ogen een soort strijdlust uit.
Ze voelde zich sterker en negeerde het verlegen en onzekere meisje in zichzelf terwijl ze hem strak aankeek……

Even was hij verrast door haar actie. De hartstocht in hem laaide op en gretig beantwoordde
hij haar kus. Plotseling kwam het besef dat hij net teveel ruimte voor haar creëerde.
Strak keek hij haar aan met een blik die hij vaak gebruikte als hij tegenstanders zijn emoties niet wilde tonen. Gedachten raasden door zijn hoofd. Kalm keek hij haar aan.
“Is dit wat je wilt, of wil je meer?”
Zelfverzekerd keek zij hem aan, maar zei niets. Een triomfantelijke glimlach speelde om haar lippen. Ook hij glimlachte toen hij een tepel tussen duim en wijsvinger nam en even plagend kneep. Haar ogen sloten zich een moment. Zijn vingers streelden zacht haar schaamlipjes, plagend liet hij één vinger tussen de lipjes verdwijnen. Hij voelde hoe vochtig ze werd. “Wel? Ga je t me nog vertellen? Daarnet had je praatjes genoeg.”
Zijn vinger gleed langs haar klitje en een zucht ontsnapte aan haar lippen. Bijna onmerkbaar schokte haar lichaam even. Beseffend dat hij haar moest veroveren kuste hij haar nek terwijl hij langzaam zijn vinger tussen haar schaamlippen vandaan haalde en in zijn mond stak.

“Niet slecht”, grijnsde hij, “proef maar.” Hij liet zijn vinger weer tussen haar schaamlippen verdwijnen om hem vervolgens naar haar mond te brengen. Ze had de neiging haar hoofd af te wenden. Terwijl hij haar strak aankeek bracht hij de vinger nog wat dichterbij, “Proeven!”
Langzaam nam zij de vinger in haar mond en zoog erop. Likkend ging haar tong over zijn vinger. Weer een stapje dichterbij, dacht hij en glimlachte. De spanning in zijn kruis werd heviger.
Hij plaatste zijn hand in haar nek en dwong haar naar de tafel.
“Beentjes wijd en handen op tafel.”
Zij nam de positie in terwijl hij genietend toekeek. Zijn blik volgde de rondingen van haar lichaam.
Haar billen stonden gespannen en hij liet zijn handen over haar heupen en billen glijden.
Met één hand greep hij tussen haar benen en masseerde het zachte vlees. Zijn andere hand gleed van haar nek over haar rug naar haar buik om dan weer omhoog te gaan naar haar borsten. Daar bleef hij even met haar tepels spelen. Hij liet twee vingers tussen haar schaamlipjes verdwijnen. Langzaam liet hij ze in en uit gaan.
“Zo, vertel nu je droom maar”, terwijl hij dit zei deed hij een stap achteruit en kruiste zijn armen voor zijn borst. Terwijl hij haar bekeek kon hij een grijns niet onderdrukken.

Ze voelde hoe de passionele storm nog door haar lichaam raasde, ondanks dat ze wel gemerkt had dat er een lichte strijd tussen hen was ontstaan genoot ze van zijn aanrakingen. Zijn handen over haar lichaam, zijn vingers die langs haar schaamlippen gleden. Het maakte dat de storm steeds meer bezit van haar lichaam nam. Het moment dat hij weg stapte en haar vertelde dat ze over haar droom moest vertellen voelde ze een enorm scala aan gedachten en emoties door haar lichaam trekken.
Enerzijds moest ze glimlachen om zijn vastberadenheid haar te laten vertellen waar zij moeite mee had, anderzijds voelde ze een lichte frustratie nu hij haar niet meer aanraakte.
Haar gedachten namen haar mee terug naar de droom die ze vannacht gehad had, ineens drong het tot haar door hoe kwetsbaar de houding wel niet was waarin ze stond. Hierdoor werd ze uit het veld geslagen, ze voelde hoe het kleine beetje zekerheid dat er nog was leek te verdwijnen zodra ze zich bewust werd van de positie waarin hij haar (bewust….) neergezet had. Onrust nam bezit van haar.

Ze bleef stil, dacht na. Vocht met zichzelf om haar geest en gedachten open te stellen voor hem. Het was zoveel makkelijker om zich fysiek aan hem bloot te geven, daarin had ze altijd nog een gevoel van controle, een bepaald stukje macht wellicht door de hartstocht die tussen hen beide zo vaak oplaaide.
Maar dit kwam op een totaal ander vlak, dit riep meer emoties op, een groter gevoel van kwetsbaar zijn. Naakt voor hem staan gaf haar minder gevoel van zich bloot geven dan dit deed.
Koortsachtig dacht ze na.
Ze voelde zich gevangen in deze situatie. Een uitweg zag ze niet meer, behalve dan dat ze ronduit kon zeggen dat ze het niet wilde vertellen maar eigenlijk was dat niet zo. Het was meer dat de drempel enorm hoog voor haar was en ze geen idee had hoe eroverheen te komen.

” Au!”

De onverwachte harde tik op haar billen haalde haar abrupt uit haar overpeinzingen. In een reflex wilde ze zich omdraaien maar voor ze zover kwam voelde ze zijn warme hand in haar nek die haar vertelde dit niet te doen.
“Ik wacht nog steeds…”, hoorde ze hem zeggen met een tikkeltje ongeduld in zijn stem, “blijf zo staan”, ze hoorde hem weglopen.
Het kostte haar moeite om niet stiekem te kijken waar hij naartoe liep, wat hij van plan was. Het gerommel dat ze hoorde vertelde haar niet veel, hij liep weer terug en toen hij bij de tafel was gooide hij nonchalant een aantal zweepjes op tafel.
Ze voelde haar bloed sneller stromen, wat was hij van plan, ze was zich ervan bewust dat ze steeds meer de grip op alles aan het kwijtraken was. Gedachten gingen zo snel dat ze bijna niet meer te volgen waren. De onzekerheid van niet weten wat zijn bedoelingen waren belemmerden haar in helder nadenken, de spanning en opwinding die zich hadden opgebouwd in haar lichaam maakten dat de drempel lager leek te worden. Alsof het verlangen naar genot de beslissing voor haar wilde nemen, maar nog steeds hield ze vast aan haar rationele kant en bleef aan deze kant van de drempel.

Eventjes streek hij licht over haar rug, zijn strelingen kalmeerden haar, toen haar ademhaling weer enigszins normaal was verzamelde ze moed en vertelde hem haar droom.
Terwijl ze hem vertelde hoe ze hen samen gezien had in haar droom liet hij zijn handen strelend over haar lichaam gaan, alsof dit de beloning was voor de manier waarop ze zich openstelde voor hem.
Zijn kalme stem onderbrak haar stortvloed van woorden, ze was zich ervan bewust dat ze snel sprak, ze was van plan zo snel mogelijk de grote lijnen uit haar droom te vertellen zodat ze zich los kon maken van het gevoel van immense kwetsbaarheid.

Inwendig moest hij lachen om haar poging om zo snel mogelijk te vertellen over haar droom, hij liet haar eventjes begaan. Genoot ervan om haar huid onder zijn vingers te voelen, de subtiele kronkelingen van haar lichaam die hem vertelden over haar passie en verlangen. Hij wist van haar verlangens, hij wist van haar drempels, de onzekerheid, haar angst zich helemaal bloot te geven. Echter hij wist ook dat diep in haar hart ze dit wilde, ze dit met hem wilde delen. Hij zag het als een bijzondere schat, eentje die ze bijna bereid was aan hem te geven, maar de tijd was er nog niet rijp voor. Nog niet…

” Stil eens..” fluisterend onderbrak hij haar woordenvloed. Halverwege de zin waarin ze beschreef hoe hij haar op bed had vastgebonden om haar vervolgens net zo lang te strelen tot ze hem had gesmeekt ermee te stoppen omdat ze dacht gek te worden van verlangen, halverwege de zin viel ze stil toen ze zich realiseerde wat hij had gezegd. Hij zag haar rug op en neer gaan terwijl haar ademhaling versnelde. Langzaam hielp hij haar overeind komen,draaide haar om, tilde haar op en zette haar met haar billen op de rand van de tafel terwijl hij haar aankeek.”Je mag straks je droom uitvoerig naar me mailen, nu wil ik van je genieten, je laten zien dat de werkelijkheid mooier is dan je ooit had durven dromen.”

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s