Een Eerste Spel

Het was begonnen als grapje, plagend had je me een blinddoek voorgedaan en gezegd:
“Nou je kust me toch zo graag….kom maar dan.. ”
Aarzelend deed ik een stapje naar voren gedaan en uiteraard stond je niet meer daar waar je eerst gestaan had. Ik spitste mijn oren, alert op elk geluid, elke beweging die je zou maken maar het was doodstil in de kamer.
Enkel mijn eigen ademhaling was hoorbaar, ik hield even mijn adem in en luisterde opnieuw.
Plotseling voelde ik een zacht briesje langs mijn rechteroor, ik draaide mijn hoofd die kant op en vroeg: “Waar ben je dan?”
Plotseling hoorde ik aan de andere kant, ergens linksachter me je warme stem, weer draaide ik me jouw kant op en weer kon ik je niet vinden. Wel had ik het lichte kraken van het bed gehoord en ik gokte erop dat je op het bed was gaan zitten, of misschien zelfs wel liggen.
Resoluut draaide ik me om, met mijn been zocht ik de rand van het bed, stapte het bed in en zelfverzekerd bewoog ik in de richting waar ik vermoedde je te zullen vinden.

Al snel kwam ik je warme lichaam tegen, met mijn hand streek ik langs je gespierde benen omhoog en toen ik bijna daar was waar ik naar gezocht had boog ik mijn hoofd naar beneden en zonder het te kunnen zien omsloot ik met mijn lippen je paal. Een zucht ontsnapte aan jouw lippen en ik hoorde je verbaasd zeggen dat ik je goed had weten te vinden. Glimlachend ging ik verder, niet ingaand op wat je zei echter wel proberend je meer op te winden.
Met mijn tong maakte ik grote cirkels rond je eikel, steeds sneller bewoog ik mijn tong en af en toe omsloten mijn lippen je paal volledig. Ik voelde je spanning, je ademhaling werd steeds heftiger wat me weer uitdaagde om je een stap verder te krijgen. Een tijdje bleef ik je plagen.
Mijn bewegingen wisselden elkaar af, met mijn handen speelde ik met je ballen, onderwijl zoog ik je steeds dieper naar binnen en voelde hoe de spanning bij je groter werd. Ik wilde dat ik je klaar kon laten komen, ik wilde dat je je aan me zou overgeven.
Net op het moment dat ik dacht dat dit zou lukken trok je me aan mijn haren omhoog en gaf een intense tongzoen. Glimlachend maakte ik van deze gelegenheid gebruik en langzaam liet ik me zich op je zakken. Mijn eigen natheid zorgde ervoor dat dit zonder problemen verliep en in een rustig tempo bewoog ik me op en neer. Mijn handen rustten op je borstkas, nog steeds verhinderde de blinddoek dat ik je kon zien echter ik had wel het gevoel dat ik nu degene was die de touwtjes in handen had en dit gaf me een heel lekker en zeker gevoel. Ik wilde dit sturen, net zolang je berijden tot je kreunend en zuchtend in me klaar kwam. Mijn ademhaling ging sneller, ik bracht mijn mond naar de jouwe in een poging je te zoenen en voordat ik het in de gaten had had je kans gezien je om te draaien en me op die manier terug op het bed te krijgen.

Ik hoorde dat je opstond, hoe je even rommelde in de kast alvorens je weer dichter in de buurt kwam, althans dat dacht ik.Stilletjes bleef ik op bed liggen, een tijdlang bleef het stil alvorens ik je hoorde vragen of wat ik wilde. Plotseling vroeg je me of ik mijn benen wilde spreiden, als vanzelf gaf ik gehoor aan je verzoek en voor ik het wist voelde ik een enorm grote vibrator naar binnen schuiven. Je pakte een van mijn handen en leidde deze naar beneden zodat ik zelf degene was die ermee speelde.
Het was een vreemd gevoel om de vibrator te voelen, helemaal wetende dat ik zelf dit deed. Tot nu toe was ik nooit zo voor dit soort dingen in geweest, ik had het maar vreemd gevonden dat mensen zulke speeltjes gebruikte en toch…het wond me wel op. Ik kon mijn eigen natheid voelen, merkte dat deze groter werd. Mijn ademhaling werd onrustiger, ging over in zachtjes kreunen …”oh toe nou ” zei ik.
“Wat is er liefje”hoorde ik je vragen.
“Wil je me alsjeblieft neuken? “, het leek of dit niet mijn stem was maar die van iemand anders, ergens ver weg vroeg ik me af waar ik mee bezig was. Maar dit alles voelde zo enorm lekker dat ik alle gedachten stopzette en genoot van alles dat me overkwam.

Je was naast me komen liggen, had me eerst een poos gestreeld, ondertussen vermanend dat ik wel door moest blijven gaan met het spelen met de vibrator. Tuurlijk wilde je me neuken had je gezegd, als ik eerst iets voor jou zou doen. Aarzelend had ik je gevraagd wat dat dan was, toen ik hoorde wat het was bleef ik stil maar mijn eigen geilheid overwon alle drempels en remmingen waar ik normaal gesproken door gehinderd werd.
Al snel voelde ik mijn handen die bezig waren met strelen, ik voelde de opwinding groter worden, het verlangen naar een orgasme stelde me niet in staat na te denken of me bewust te zijn van jouw aanwezigheid. De blinddoek maakte het me ook gemakkelijk, ik kon me voorstellen dat ik alleen was, slechts de donkerte om me heen. Mijn eigen handen die ik op mijn lichaam voelde, de vibrator die ik steeds verder en dieper naar binnen schoof. De andere hand speelde met mijn klitje, ik liet mijn fantasie de vrije loop en voor ik het wist kwam ik kreunend en schokkend klaar. Direct voelde ik je handen op mijn lichaam, je draaide me om, haalde de vibrator uit mijn natte, hete poesje en zette me op handen en knieën op het bed neer.
Met je vinger streek je zachtjes over mijn rug. “Waar wil je geneukt worden?,” vroeg je.
Ik kreunde, maakt niet uit, doe het nu maar alsjeblieft had ik je gesmeekt.
Je was echter onverbiddelijk geweest en pas toen ik je vertelde waar ik het wilde (en dat was iets dat je wel geweten had) voelde ik hoe je me eerst anaal vingerde. Steeds warmer kreeg ik het, golven van hitte overspoelden mijn lichaam. Ik draaide met mijn lichaam, probeerde je vingers te sturen, probeerde de touwtjes in handen te houden maar dit keer was jij het die de controle had. Je stuurde me, gaf me en toch weer niet en ik had het gevoel alsof je me meenam op een reis door mijn lichaam, mijn eigen verlangens en behoeftes die al die tijd diep in me verborgen gelegen hadden en nu onder jouw handen tot leven kwamen.

De hitte in mijn lichaam werd groter, ik smeekte je om me te neuken, nu, om dit niet langer uit te stellen. Ik voelde vingers uit mijn anus verdwenen en de druk van je eikel maakte me ervan bewust waar je me wilde neuken. Op het laatste moment aarzelde ik, vroeg je om me vaginaal te neuken. Zonder iets te zeggen voldeed je aan mijn verzoek, ik voelde de korte heftige stoten, merkte hoe mijn eigen lichaam op je reageerde meegaand met je bewegingen.
Meer en meer dreef ik op de golven van genot die door mijn lichaam wervelden.
Kreunend vroeg ik je me harder te neuken, vroeg ik of je met mijn tepels wilden spelen.
De zoete pijn van je vingers die in mijn tepels knepen vermengden met de hitte die in mijn lichaam brandde, zorgde ervoor dat ik steeds verder wegdreef van deze wereld.
Naar een plek waar ik enkel nog mijn eigen behoeftes en verlangens kon voelen, waar alleen maar plaats was voor jou en mij en onze passie.

Na een aantal korte heftige stoten voelde ik dat je ineens je terugtrok me mijn blinddoek afdeed en me een lange en innige tongzoen gaf waarin de belofte verborgen lag dat dit spel nog lang niet uitgespeeld was

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s