De Ontvoering

Ik werd wakker met een loom gevoel en een heerlijke geilheid, langzaam rekte ik me uit en draaide me nog eens behaaglijk om.
Wat had ik heerlijk geslapen, maar welke droom had me zo geil gemaakt?
Plotseling wist ik het en terwijl de flarden van mijn droom terugkwamen, werd de geilheid erger maar dat niet alleen…
Het schokte me om te constateren dat zoiets me geil maakte.
Abrupt stond ik op en nam een lange hete douche, een koude had werkelijk niets uitgemaakt tegen dit geile gevoel. Naarmate ik met mijn dagrituelen bezig was liet de droom me niet los, de hele dag was het geile gevoel aanwezig, erg aanwezig.
Het maakte me werkelijk gek, ik had al fantasieën om de eerste de beste vent die ik tegenkwam naar binnen te halen om geneukt te worden, dat was waar ik nu naar verlangde. En dan te bedenken dat mijn man pas eind deze week zou thuiskomen, inwendig kreunde ik.
Ik besloot eerst maar eens naar de stad te gaan voor wat boodschappen, al fietsend bekroop weer dat vreemde gevoel me dat ik tijdens mijn droom had gehad.
Dit schoot werkelijk niets op, ik was al de hele dag aan seks aan het denken en het was nog niet eens voorjaar!
Bij de supermarkt haalde ik gauw alles wat ik nodig had, hopend dat niemand aan me kon zien hoe ik me voelde, in mijn haast om weg te komen keek ik niet goed uit en botste tegen iemand op. Net als in de boeken vielen natuurlijk mijn boodschappen op de grond en ik bukte snel om ze op te rapen. Ik hoorde een mannenstem vragen of hij kon helpen, zijn toon kalm en bijna onverschillig.
Een vreemde kriebel in mijn buik, en ik keek op.
Vriendelijk keek hij mij aan, wachtend op een antwoord, verward stamelde ik iets en stond op.
Nog steeds keek hij mij doordringend aan, ik voelde me verward om de gevoelens die hij bij mij opriep. “Ik denk dat wij beiden weten wat je wilt” zei hij.
Mijn mond werd droog en ik voelde een warm borrelend gevoel opkomen in mijn buik, de warmte verspreidde zich naar beneden. Me plotseling zeer bewust zijnde van het geile gevoel dat ik al de hele dag had gehad gaf ik geen gehoor aan mijn verstandelijke motieven.
Ik wilde weten wat hij bedoelde. Hij stak zijn hand uit en keek me aan, ik keek in zijn ogen en voelde een vreemde sensatie.
Aan de ene kant was ik bang en aan de andere kant wilde ik dit uitvinden. Ik was me ook absoluut niet meer bewust van de supermarkt waar wij nog steeds stonden, of de boodschappen die ik had gekocht. Zonder iets te zeggen draaide hij om en nam me mee de winkel uit.
In een trance liep ik achter hem aan, galant hield hij de deur van zijn auto open en alsof het de doodnormaalste zaak van de wereld was stapte ik bij een vreemde man in de auto.
Behendig draaide hij zijn auto de parkeerplaats af en zwijgend reed hij weg. Ikzelf zweefde ergens tussen paniek en berusting over wat er zou gebeuren, als ik dacht aan wat hij misschien allemaal met me zou doen werd ik zo vreselijk geil.
Na een half uur hadden we de bebouwing verlaten en reden richting de bossen, al die tijd werd er geen woord gesproken. Ik nam de tijd om hem eens goed te bekijken, hij straalde rust uit maar ook iets autoritairs, hij zag eruit als iemand die nam wat hem toekwam.
“Bevalt het wat je ziet?” zijn stem deed me opschrikken, ik voelde me betrapt en wederom wist ik niet echt iets zinnigs te zeggen. “Eeh, jawel” antwoordde ik. En weer bleef het stil, na nog een half uur rijden draaide hij een pad op, ik had niet eens gezien dat hier een oprit was, het leek wel verscholen tussen de struiken. Aan het eind van het pad doemde een grote bungalow op, hij reed de auto in de garage, en stopte de motor.
“Blijf zitten” beval hij, ik zag hem uitstappen en om de auto heen lopen. Vervolgens opende hij het portier aan mijn kant en nam me aan de arm mee.
Eenmaal binnen zette hij me op een stoel en ging tegenover me zitten.
‘Kijk me aan.”
Bbehoedzaam keek ik naar hem. Zijn blik stelde me gerust en toch ook niet.
“Je hebt nu nog de keuze, ik kan een taxi bellen en je terug laten brengen naar de plek waar ik je tegenkwam, of je blijft hier en ontdekt wat je zo graag wilt weten. Ik laat je alleen als je weg wilt hoef je alleen maar naar buiten te gaan, daar staat een taxi voor je klaar.”
En hij liet me alleen achter……

Enigszins verward probeerde ik mijn gedachten op een rijtje te zetten, dit lukte niet. Mijn gevoel was wederom sterker dan mijn verstand en ik bleef zitten. Na enige tijd (voor mij was het een eeuwigheid) kwam hij terug.
“Kleed je uit”, een simpele zin, maar wat het wel niet teweeg bracht. Ik voelde het warme gevoel weer opborrelen, en spontaan werd ik vochtig tussen mijn benen. Onwennig knoopte ik mijn bloes los, deed mijn rok uit, ik droeg geen panty’s, ik maakte mijn beha los en twijfelde.
“Helemaal!” het was geen vraag maar een bevel, weer dat geile gevoel.
Wat mankeerde me toch? Ik deed als laatste mijn slipje uit en daar ik stond in volle glorie voor hem. Ik durfde hem niet aan te kijken dus staarde ik naar de vloertegels. Mijn armen gekruist voor mijn borsten.
Hij liep om me heen, tilde mijn kin op en keek me in mijn ogen.

“Je weet dat je dit wilt, geef eraan toe. Ik zal het je makkelijker maken”, hij haalde een blinddoek tevoorschijn en paniek verscheen in mijn ogen.
Zijn kalme stem stelde me enigszins gerust, “Alles wat ik met je ga doen is datgene wat je diep in je hart wil, stel je ervoor open, laat je meegaan met je gevoel.”
Zeker en kalm maakte hij de blinddoek vast, alsof het hem niets deed en hij dit dagelijks deed.
Daar stond ik dan, geblinddoekt maar nog steeds met mijn armen voor mijn borsten. Ik hoorde hem bij me wegstappen, en het leek alsof hij was gaan zitten.
“Doe je armen achter je rug”, weer die stem, zijn toon ferm en zeker. Ik deed mijn armen achter mijn rug.

Plotseling voelde ik een streling over mijn borsten, mijn tepels werden gelijk hard en puntig. Ik voelde hoe er in mijn tepel werd geknepen, zijn adem bij mijn oor, zijn warme handen op mijn borsten en even plotseling waren zijn handen weg. Ik probeerde te luisteren waar hij was, het leek lang te duren maar daar waren zijn handen weer op mijn borsten.
Mijn lichaam spande en ontspande, de warmte tussen mijn benen verspreidde zich en ik voelde mijn poesje vochtig worden. Alsof hij dit wist gingen zijn handen omlaag. Met lichte druk bracht hij zijn hand naar mijn schaamlippen, hij opende mijn schaamlippen en masseerde mijn klitje.
Onmiddellijk bewogen mijn armen naar zijn handen, “Nee” fluisterde ik.
Geschrokken van mijn eigen reactie haalde ik mijn handen weg, en liet ze slapjes naast mijn lichaam hangen. Paniek maakte zich van mij meester, zijn handen waren weg.
Wat was hij van plan? Ik had dit niet mogen doen, ik wilde het ook eigenlijk niet maar het was gebeurd. Ik voelde zijn warme lichaam achter me, hij drukte zijn lichaam tegen m’n rug, zijn armen beschermend om me heen.
“Dit tolereer ik niet, ik wil dat je je aan mij overgeeft. Je krijgt nog een kans maar als je me weer onderbreekt zal ik je moeten straffen.”
Fluisterde hij in mijn oor. Angst en geilheid vermengden zich met elkaar, ik bewoog mijn armen weer achter mijn rug.
“Brave meid!” Wat gebeurde er toch met me, ik wilde dit allemaal en toch was ik er bang voor en tegelijkertijd maakte het me ongelooflijk geil. Weer waren daar zijn handen tussen mijn benen, nu niet zo zacht en zeker als eerst ,maar ruwer, ik voelde hoe mijn lichaam op deze handelingen reageerde.
Ik wreef mijn poes tegen zijn hand maar gelijk was zijn hand weg.
“Ik heb je gewaarschuwd”
Hoezo gewaarschuwd, mocht ik dit ook al niet? Ik voelde hoe hij mijn handen achter mijn rug vastbond, weer was er de paniek.
Ik begon zwaarder te ademen, nu kon ik niets inbrengen. Zijn handen bewogen mijn benen uit elkaar, niet te ver maar ver genoeg om me ervan bewust te zijn dat ik hier wel heel duidelijk voor hem stond, mijn handen op mijn rug gebonden, mijn benen wijd, en mijn poesje open en bloot toegankelijk.
“Ik wil dat je zo blijft staan, wat er ook gebeurt, anders zal ik het je echt moeilijk maken.”
Natuurlijk bleef ik zo staan, ik was me alleen nog maar bewust van de geilheid dat dit alles me bracht. Hoe kon hij dit toch weten?
Zijn handen gingen weer verder met het bewerken van mijn poes, mijn schaamlippen werden geopend, zijn vingers gleden bij me naar binnen.
Ik schaamde me dat hij kon voelen hoe nat ik was.
“Dus dat wind je op, zo hulpeloos aan mij te zijn overgeleverd. ”
Ik slikte, me bewust zijnde van zijn vingers in mijn hete poesje. Hij masseerde mijn klitje, golven van genot spoelde door me heen.
Het werd steeds moeilijker om zo te blijven staan, ik voelde de tinteling van een opkomend orgasme. Ik kreunde zachtjes, dit was te intens, mijn benen werden slap, hete golven door mijn lichaam. Zijn vingers gingen vliegensvlug over mijn klitje, opende mijn schaamlippen, trokken er speels aan, zijn vingers in mijn hete grot.
Ik kreunde nog harder, het werd meer een soort gegrom. Ik voelde hoe zijn vingers me bewerkten, erin en er weer uit, opeens stopte hij een vinger in mijn anus. Abrupt stapte ik naar achteren, tranen schoten in mijn ogen. En weer werd het stil, ik voelde hem om me heen lopen, hij trok mijn hoofd aan de haren naar achteren en zoende me.
Hartstochtelijk zoende ik hem terug, me overgevend aan alle intense gevoelens.
Hopend dat hij zich ook zou overgeven aan alles passie die er tussen ons broeide. Even plotseling stapte hij bij me weg, daar stond ik trillend van verlangen op de koude tegelvloer.
Hoe kon het toch dat elke keer als hij bij me weg stapte ik me zo verloren voelde, ik wilde dat hij bij me was, desnoods me strafte als hij maar iets met me deed!
“Je wist het, ik had je gewaarschuwd..”
Een ongekende geilheid maakte zich van mij meester, lichte paniek ook. Hij maakte mijn armen los en deed de blinddoek af, ik keek hem smekend aan, hopend hem op andere gedachten te brengen.
Zonder iets te zeggen nam hij me mee naar de woonkamer en liet me voorover buigen over een leren leunstoel, mijn benen wijd uit elkaar, mijn kontje naar achteren.
Ik voelde de tranen branden, wat was hij van plan?
“Ik ga je slaan op je billen, 10 keer en ik wil dat je stil blijft staan. Bij elke poging die je onderneemt om weg te draaien begin ik overnieuw. En als het moet bind ik je hier vast.”
Ik zette me schrap, niet wetend wat te verwachten.
“Ontspan je billen, krom je rug, kont naar achteren”
Pets, ik voelde een ferme slag op mijn billen neerkomen, en nog een en nog een. Na 5 of 6 begonnen mijn billen te branden, maar het lukte me om stil te blijven staan. Na de 10e streelde hij mijn billen, zijn vingers gleden over mijn bilspleet naar mijn anus.
Ik verstijfde, pets daar had ik er weer een te pakken.
Hij trok me aan mijn haren omhoog en draaide me om. Beschaamd keek ik omlaag, ik durfde hem niet aan te kijken.
“Kom nou, je weet nu toch wel hoe ik wil dat je staat. Armen achter je rug, hoofd omhoog”
Gedwee deed ik wat hij wilde. Ditmaal speelde hij met mijn borsten, hij trok aan mijn tepels, kneep erin, draaide eraan. Ik kreunde en keek hem aan, hij bracht zijn mond naar mijn tepels en ik voelde zijn warme tong op mijn tepels. En weer was de warmte weg, hij draaide zich om en liep naar een kast, opende deze en haalde er een soort ketting uit.
Met grote ogen keek ik naar hetgeen wat ik dacht dat het was, geen tepelklemmen!
Hij liep naar me toe en gaf een ferme tik op een van mijn borsten, voor zover nu nog mogelijk was staken mijn tepels nog verder naar voren. Hij bevestigde de klem, ook de andere borst onderging hetzelfde en daar stond ik dan.
Me alleen maar bewust van de druk op mijn tepels, de koude van de ketting en de warmte tussen mijn benen.
Zachtjes trok hij aan de ketting, ik deed een stap naar voren. Hij keek me aan en schudde zijn hoofd.
Ik zette mijn voet terug en zonder nadenken plaatste ik beide benen licht gespreid, ik volgde zijn blik omlaag en weer keek hij me aan.

Licht verwonderd en met een kleine glimlach keek hij naar me.
“Ik wist wel dat je dit kon, dit is toch wat je wilt?”
Ik maakte mijn lippen nat en slikte, ja dit was wat ik wilde. Zo voor hem staand, niet wetend wat zijn volgende stap zou zijn, me alleen maar bewust zijn van mijn eigen geilheid.
Ik keek hem aan, hopend dat hij in me ogen kon zien wat ik wilde.
“Nou, geef antwoord dan” weer die harde, koude stem. Ik keek naar de grond en zachtjes antwoordde ik “Ja”
“Nee zo gemakkelijk kom je er niet vanaf, ik wil dat je me aankijkt en zegt dat dit is wat je wilt.”
Dit was zo ontzettend moeilijk, ik kon toch niet zeggen dat ik dit wilde. Dat ik het fijn vond om ‘vernederd’ te worden, dat ik ervan genoot niet te weten wat zijn volgende stap zou zijn.
Ik haalde diep adem en keek hem aan.
“Ja ik wil dit”
“Goed zo, zie je nu wel zo moeilijk is het niet”
Ik voelde me net een schoolmeisje dat voor de klas geroepen was om daar toe te geven dat ze wist dat ze iets verkeerds had gedaan.
“Waar waren we ook al weer gebleven?”
Mijn ogen verraden het door paniekerig tussen de leunstoel en hem heen en weer te flitsen, ik zag hem kijken en glimlachend draaide hij zich om naar mij.
“Ja je hebt gelijk, we waren nog niet klaar daar”
Hij nam me mee naar de stoel en liet me weer voorovergebogen staan over de stoel, ditmaal hingen mijn bosten ver naar beneden door de zwaarte van de ketting en ik was me erg bewust van de druk die erdoor werd geoefend op mijn tepels.
“Wat denk je zou je zo kunnen blijven staan?”
Ik mompelde iets en zorgde ervoor dat ik stil bleef staan. Ik voelde zijn handen strelen over mijn rug, in mijn nek, mijn schouders, weer terug over mijn rug naar mijn billen. Ik moest me tot het uiterste inhouden om niet te verstijven, ik voelde zijn vinger langs mijn anus glijden, en naar mijn schaamlippen gaan. Daar speelde hij weer met mijn klitje en zijn andere hand trok licht speels aan de tepelklemmen.
Een hele poos bleef hij hiermee doorgaan, zijn vingers gleden bij me naar binnen en onwillekeurig draaide ik met mijn kontje, meegaand met alle gevoelens. Hij haalde zijn vingers uit mijn grotje en streek mijn vochtigheid uit in mijn bilspleet.
Tot mijn ontzetting merkte ik dat ik ook hier erg geil van werd, ergens diep van binnen wilde ik dat hij me in mijn anus zou neuken.
Ik schrok van mijn eigen gedachten.
Voorzichtig duwde hij een vinger in mijn anus en draaide deze langzaam rond, eenmaal gewend aan de lichte druk van zijn vinger voelde ik een ongekende fijne tinteling. En toen hij ophield met plagen was ik het die met mijn kontje draaide om dit fijne gevoel terug te krijgen.
Hij haalde zijn vinger eruit en zei: “Zie je wel dat je hiervoor open staat, ik wil dat je me vraagt om daar geneukt te worden”
Tranen schoten in mijn ogen, dat kon hij toch niet menen, zijn vinger erin was een ding maar daar geneukt worden!
Ik slikte en bleef stil, twijfelend, moed verzamelend, uiteindelijk fluisterde ik: “Ja ik wil het wel”
“Nee, nee ik wil dat je zegt: alsjeblieft neuk me in mijn kontgaatje”
Ontzet draaide ik me hoofd om hem aan te kunnen kijken, maar onmiddellijk trok hij me aan de tepelklemmen zou ver omlaag dat het onmogelijk was om hem aan te kijken.
Ik kreunde van de scherpe pijn die in mijn tepels opkwam zetten, “Ja ik wil dat je me daar neukt” antwoordde ik met schorre stem.
“Het is nog niet overtuigend genoeg, misschien kan ik je beter overtuigen” Met zijn hand hield hij me aan de ketting omlaag en met de andere wreef hij behoorlijk ruw tussen mijn billen.
Dit alles maakte me zo geil, ik draaide en wiebelde met mijn kontje tot zijn vinger weer in mijn anus zat. Hij plaagde me en maakte me gek en haalde zijn vinger er weer uit.
“De keuze is geheel aan jou liefje, je hoeft het alleen maar te vragen en ik ga weer verder.”
Ik kreunde, “wil je me alsjeblieft in mijn kontgaatje neuken, alsjeblieft?”
Ik voelde hem goedkeurend naar me kijken, “Natuurlijk wil ik dat”
Hij liet de ketting van de klemmen los zodat ik in staat was enigszins overeind te komen, ik voelde hem achter me komen staan.
De stof van zijn broek wreef tegen mijn billen, ik kon zijn erectie voelen.
Onbewust wiebelde ik met mijn kontje en wreef tegen zijn erectie, hij haalde zijn stevige paal tevoorschijn en wreef deze over mijn bilspleet, telkens wanneer het kopje bij mijn anus kwam duwde hij hem hier tegenaan.
Dit alles maakte me zo ontzettend geil, het kon me werkelijk niets meer schelen ik moest geneukt worden, het kon me niet meer schelen waar als het maar gebeurde.
Ineens duwde hij zijn paal naar binnen, ik voelde een scherpe stekende pijn en in een reflex wilde ik naar voren wegdraaien maar hij hield me stevig vast. Wel gaf hij me even tijd om eraan te wennen voordat hij langzaam zijn paal heen en weer bewoog.
De pijn en het fijne gevoel vermengde zich met elkaar en voordat ik het wist was ik degene die met mijn kontje over zijn paal bewoog. Toen hij dit merkte hield hij me minder stevig was en bewerkte met een hand mijn klitje, ik kreunde. Dat kon ik allemaal niet tegelijk, dit was teveel voor mij.
Ik wilde zijn handen wegduwen en alsof hij mijn gedachte kon raden beval hij mij mijn handen te laten staan. Ik voelde hoe ik duizelig werd, een trillend gevoel in mijn benen, een licht gevoel in mijn hoofd. En ondertussen neukte hij me en masseerde mijn klitje.
Steeds ruwer en wilder neukte hij me en toen ik een orgasme voelde aankomen zorgde hij ervoor dat ik dit echt niet kon ontwijken.

“Geef eraan toe” fluisterde hij “het is goed er kan je niets gebeuren, je bent hier veilig bij mij”
Ik voelde hoe ik door zijn opmerking me nog meer liet gaan, de golven namen me mee, hoger en hoger totdat ik niet meer kon.
Uitgeput en bezweet liet ik me voorover over de stoel vallen, zijn armen beschermend om me heen, zijn paal nog in mijn kontgaatje. En enige tijd bleven we zo liggen.
Plotseling fluisterde hij me in mijn oor:
“Je bent nog niet gehoorzaam genoeg, daar zal ik echt iets aan moeten doen”
Ik kreunde terwijl ik een nieuw geil gevoel voelde opkomen.

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s