Een zachte wind

on

Slechts mijn ogen hoefde ik te sluiten om de woorden tot leven te laten komen.
Een zachte wind streelde mijn haar, een lichte streling langs mijn hals. Ik vergat bijna adem te halen toen een passioneel verlangen in me oplaaide. Ik liet me erdoor omarmen, het verwarmde en tevens liet het een vuur in mij oplaaien.
Mijn lichaam veranderde, ik voelde tintelingen, zachte prikkelingen die geen plekje van mijn lichaam onberoerd lieten.
Geen woord gesproken en toch voelde het of ik mijn stem kwijtraakte door de plotselinge spanning waardoor ik bevangen werd. Ik voelde me geketend aan mijn eigen verlangen en vrijwillig liet ik me omwinden door een deken van passionele extase.
Ik verdronk in ogen die ik niet zag, ik voelde een verlangen tot overgave aan iemand die ik niet zag. Een emotionele behoefte zo sterk dat het me verwarde en toch…ik liet me meevoeren door alle emoties, slechts woorden die dit opriepen maar zo intens ontvangen.

Advertenties

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s