Blindelings Vertrouwen II

Zodra ze hem had gezegd hem te zullen vertrouwen voelde ze zijn lichaam tegen zich aan, zijn warmte, hij zoende haar, in haar nek, eerst zachtjes, teder, later dwingender.
Met één hand speelde hij met haar borst, draaide zachtjes aan haar tepel, kneep erin, ze voelde hoe hij een nat spoor trok langs haar nek naar beneden, naar haar borsten, haar tepels die gespannen aanvoelden en hunkerden om de warmte van zijn mond te voelen.
Even likte hij speels aan een tepel, ze zuchtte, ontspande zich, genoot van het gevoel en direct was de warmte weer weg, voelde ze hoe zijn tong verder omlaag ging, hij likte haar buik, haar navel, ze voelde een huivering toen hij langs haar dijbenen verder naar beneden ging.
Ze rilde, wilde dat hij met zijn tong langs haar schaamlippen ging, haar kittelaar zou likken, maar hij plaagde haar.
Heel langzaam ging hij met zijn tong over haar huid, ze voelde hoe ze steeds warmer werd, en hoe ze steeds meer hunkerde naar hem, ze wilde hem in zich voelen, ze wilde haar armen om hem heen slaan terwijl hij diep in haar stootte.
Kreunend draaide ze met haar lichaam, haar benen gingen steeds verder uit elkaar en als vanzelf kantelde ze haar bekken, duwde ze zich op, hopend dat hij het zou merken en dat hij haar poesje zou likken.
Even gaf hij haar wat ze wilde, met lange halen likte hij langs haar schaamlippen, sabbelde erop, duwde zijn tong in haar warmte.
Ze opende zich voor hem, gaf zich aan hem over en precies op dat moment stond hij op en liep weg.
Eén moment was ze stil, heel haar lichaam tintelde nog, elke zenuw in haar lichaam was gericht op zijn aanrakingen geweest en nu hij bij haar wegliep voelde ze hoe ze helemaal naar hem verlangde. “Wat doe je?” vroeg ze aan hem, terwijl ze hem vragend aankeek.

Hij zei niets, liep door de kamer, rommelde een beetje, keek een keer op zijn horloge, en tenslotte keek hij haar aan. Ze voelde de spanning terugkomen, hoe haar lichaam nu één en al spanning en hunkering leek te zijn.
Ze slikte en keek hem aan, probeerde hem te peilen, wat er in hem omging, wat hij van plan was, maar ze kon niets aan hem merken, hij leek zeker te zijn van hetgeen hij deed, en hij straalde iets uit waardoor ze hem niet wilde vragen wat hij van plan was.
Met zachte stem zei hij:” vertrouw op me, geniet, sluit je ogen of nee..ik heb een beter idee…”
Ze zag hem naar haar kast lopen, hij haalde er een zijden sjaal uit en liep hiermee naar het bed.
Haar ogen gingen bliksemsnel van de sjaal naar zijn gezicht, bijna voelde ze een lichte paniek opkomen, want het had haar tot nu gerustgesteld om hem te zien, ze wist niet wat er zou gebeuren wanneer ze hem niet meer kon zien.
“Het is goed,” zei hij ” ik blijf bij je, er kan niets gebeuren, en er gebeurt niets dat je niet zou willen.”
Ze keek hem aan, zijn ogen stelden haar gerust, ze voelde de koele stof van de sjaal op haar huid, onder de
stof sloot ze haar ogen, en probeerde om zich te ontspannen.
Kalm en zeker knoopte hij de sjaal achter onder haar haren vast, zijn hand streelde haar nek, haar schouders, masseerde deze terwijl hij haar vertelde dat ze zich moest ontspannen, dat ze alleen maar moest genieten van wat komen zou. Ze haalde diep adem en stuurde haar gedachten mee met zijn hand, ervoer de sensaties die hij teweer bracht en van lieverlee ontspande haar lichaam zich.
Hij kuste haar, fluisterde in haar oor: “ik ben zo terug..niet weglopen..”
Ze wilde omhoog komen, maar haar handen werder tegengehouden, ze wilde hem aankijken in zijn ogen kunnen lezen wat hij van plan was, ze wilde hem roepen maar haar stem was verdwenen.
Ze hoorde hem weglopen en zacht de deur achter zich sluiten.
In haar lichaam voelde ze de spanning van het niet weten wat er zou gebeuren, ze probeerde iets op te vangen van hem, van wat hij deed, ze hoorde hem de radio aanzetten, ze kon net niet horen welk liedje erop was, maar het geluid kalmeerde haar enigszins.
Ze luisterde naar de geluiden buiten, af en toe reed er een auto langs, in de verte hoorde ze een vogel roepen, een hond blaffen, maar beneden hoorde ze niets meer.
Ineens voelde ze hoe een lichte paniek zich van haar meester maakte, wat als er iets met hem gebeurde, niemand wist dat ze hier zo lag, ze probeerde die gedachte van zich af te schudden en luisterde naar haar ademhaling, voelde hoe haar borsten op en neer gingen en concentreerde zich op haar lichaam.

Haar gedachten dwaalden af, zekwam in een roes terecht en liet deze over zich heenkomen.
Ze was zich bijna niet meer bewust van de deur die open ging, ze hoorde voetstappen in de kamer, het drong pas laat tot haar door dat er meer dan 1 persoon in de kamer aanwezig was.
Ze probeerde overeind te komen, opende haar mond om hem te vragen wie er was, maar ze voelde zijn vinger op haar lippen, zijn kussen in haar nek, ze zuchtte, haar lichaam reageerde direct. Ze voelde de tintelingen op haar huid, ze wilde meer voelen, een zucht ontsnapte haar, het leek meer een zacht gekreun, ze ging zo op in deze gevoelens dat ze niet eens gemerkt had hoe er nog meer handen haar streelden.
Een mond op de hare, ze proefde de smaak die haar zo vertrouwd was, en ze voelde een mond op haar tepels, hoe deze zachtjes gelikt werden terwijl ze overal op haar lichaam handen voelde.
Ze ging helemaal op in de zoen, was zich vaag bewust van hetgeen de andere mond met haar tepels deed, ze kreunde toen er zacht in gebeten werd, de sensaties wisselden zich af, dan weer beleefde ze de zoen als meest intens en dan weer voelde ze golven van genot door haar lichaam stromen wanneer haar tepels gezoend en gelikt werden.
Als vanzelf had ze haar benen geopend, ze voelde de warmte en natheid tussen haar benen, naarmate de monden en handen meer en meer haar naar hogere sferen brachten voelde ze een diep verlangen, ze kreunde, draaide met haar lichaam, probeerde zonder woorden de handen en monden te sturen.
Haar lichaam schreeuwde woordloos, ze kreunde harder, ze hoorde zichzelf zeggen…”ohh..alsjeblieft…..ga verder…ga door…”
Heel zacht en teder voelde ze een tong over haar buik gaan, langs haar navel, likkend en zacht bijtend, over haar benen, naar de binnenkant van haar dijbenen, maar niet naar haar meest warme plekje.
Haar tepels voelden gezwollen aan, maar degene die ermee speelde leek zich er niets van aan te trekken.
Ze voelde hoe er aan haar tepels getrokken werd, hoe harde en zachte bewegingen elkaar afwisselden, de combinatie van deze ruwheid met de tederheid van de tong die over haar benen ging maakte haar bijna gek, ze kronkelde, kreunde, riep en smeekte hen om haar naar een hoogtepunt te brengen.
Maar zonder iets te zeggen bleven ze doorgaan met hun aanrakingen, zoenen en gestreel.
Haar lichaam leek in brand te staan, ineens voelde ze de warmte van een tong op haar kittelaar, hoe er zacht aan gezogen werd, ze kreunde…dit was te intens, teveel in een keer, haar handen probeerden krampachtig om los te komen.
Aan de ene kant wilde ze dit tegenhouden maar haar verlangens vertelden haar zich over te geven aan dit gevoel, deze sensaties.
Elk stukje van haar lichaam leek verbonden te zijn met haar kittelaar, ze duwde haar poes omhoog, probeerde de tong diep in zich te voelen, maar handen duwden haar terug op het bed en hielden haar daar, zorgden ervoor dat ze niets meer kon doen dan zich overgeven aan dit gevoel.
Emoties en gevoelens wisselden elkaar af, de tong ging langzaam langs haar schaamlippen, zoog de sappen weg en bracht haar langzaam naar hogere sferen.
Ze voelde zich wegdrijven op golven die haar meenamen, het leek of niets meer echt tot haar doordrong, ze voelde zich één met haar lichaam, één met de handen en de tongen die haar meenamen.
Een licht gevoel in haar hoofd, een tinteling die overging in een schokkende beweging, warmte en armen om haar heen terwijl het orgasme haar meenam, ver weg…..ze voelde zich wegdrijven op het meest intense genot dat ze ooit beleefd had.
In haar hoofd zag ze kleuren uiteenspatten, haar geest leek ver weg te zijn van haar lichaam.
Steeds verder kwam ze, steeds meer leek ze los te komen van haar lichaam, de kleuren vervaagden, gingen over in één kleur, ze voelde zich wegzakken, tot er alleen maar een leegte was en ze zich nergens meer van bewust was.
Slechts nog maar de loomheid van haar eigen lichaam….

Toen ze wakker werd lag ze in zijn armen. Ze opende haar ogen, keek hem aan, hij bekeek haar, ze zag de warmte in zijn ogen. Ze keek om zich heen maar er was niemand meer, ze keer weer naar hem,glimlachend gaf hij haar een zoen.

Ze sloot haar ogen en ging weer terug naar dat intense gevoel dat haar daarnet had meegevoerd.

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s