Blindelings Vertrouwen I

Ze voelde het, een spanning, die haar hele lichaam alert hield, elke zenuw in haar lichaam reageerde, haar ademhaling die zwaarder ging, trillingen over haar lichaam, en het enige dat hij hiervoor had hoeven doen was haar op bed neerleggen, een blinddoek voordoen en haar zo laten liggen…

Ze hoorde dat hij in de buurt was, ze luisterde naar zijn rustige ademhaling en probeerde zich voor te stellen wat hij zag, hoe hij haar zag, haar lichaam, uitgestrekt op het bed, ontspannen en toch ook weer niet helemaal, hoe haar borsten op en neer rezen bij elke ademhaling, haar tepels die hard waren geworden, als waren ze al door hem gezoend, maar hij had nog niks gedaan….

Haar benen, licht gespreid en de warmte voelbaar, een paar vochtige druppeltjes op haar haartjes, ze wist dat hij dit allemaal zag, en in zich opnam en dat hij ervan genoot haar zo te zien terwijl zij hem niet kon zien.
Haar gedachten namen haar mee terug naar eerder op de avond.
Ze was thuisgekomen, hij had eten gemaakt, ze hadden samen een wijntje gedronken, gewoon genoten van elkaars gezelschap, na het eten hadden ze samen op de bank gezeten en hij had iets voorgesteld.
Hij wilde eens iets anders proberen had hij gezegd, onzeker had ze hem aangekeken, hij dacht ook, zei hij, dat het een diepe fantasie van haar was maar hij wilde het nu niet uitleggen, ze moest hem vertrouwen………

Die paar woorden hadden een warm gevoel gebracht, in haar buik, en verder uitstralend, een geil en brandend gevoel achterlatend tussen haar benen. Ze had hem vragend aangekeken, er waren veel vragen die ze hem wilde stellen maar hij had gezegd niks te willen uitleggen.
Wat verwacht je dan van me? Had ze hem uiteindelijk gevraagd, even bleef hij stil, hij nam haar hand in de zijne en keek haar aan, eigenlijk niets was zijn antwoord, alleen maar dat je me vertrouwt, dat je je lichaam en jezelf voor mij open stelt.
Ze had de woorden op zich in laten werken, was dat dan niet wat ze altijd deed?
Vragend keek ze hem aan, alsof hij haar gedachten had kunnen lezen vertelde hij dat het niet veel anders was dan hun normale manier van vrijen, maar hij wilde er meer uithalen en hij dacht dat hij dat kon, dat zij dat kon en als ze het wilde dan zouden ze het eens kunnen ontdekken of het wel zo was. Het hele verhaal had haar een opgewonden gevoel gegeven, ze durfde niet te denken aan de invulling van hetgeen hij haar had verteld maar ze merkte dat er hele diepe gevoelens naar boven kwamen, lang gekoesterde verlangens .

Nu lag ze op bed, haar handen achter haar hoofd, een blinddoek om en ze voelde hoe gespannen haar
lichaam was, hoe ze haar best deed om te volgen waar hij was, wat hij deed, maar de reacties in haar lichaam maakte het haar bijna onmogelijk zich hier lang mee bezig te houden.
Ze voelde hoe het bed onder haar iets inzakte, hoe hij naast haar op het bed kwam zitten, direct reageerde haar lichaam, wachtend …op een aanraking….maar hij deed nog steeds niets, en het gevoel, het verlangen naar een aanraking werd groter, intenser.
Ze kon niet meer stil blijven liggen, haar lichaam wilde naar zijn aanrakingen toe.

Plotseling voelde ze zijn warme hand op haar buik, rustig, kalmerend, en ze merkte hoe haar lichaam zich ontspande.
Precies op dat moment zei hij, met een stem die ze niet van hem kende, warm, kalm maar wel zeker, misschien zelfs wel dwingend, dat hij van haar verwachtte dat ze stil bleef liggen, dat hij niets zou doen dat ze niet wilde, maar dat hij verwachtte dat ze, wat hij ook deed, stil zou blijven liggen.
Haar keel werd droog, ze slikte, wilde knikken maar iets hield haar tegen.
Hij vroeg haar of ze dacht dat ze dat kon, ze bleef even stil en knikte…… nee , zei hij, ik wil het graag van je horen, ik zou willen dat je zegt dat je het voor mij doet, dat je voor mij stil blijft liggen.
Ze voelde hoe haar hartslag sneller ging, eigenlijk waren het een paar simpele woorden maar de gevoelens die het bij haar teweegbracht waren vele malen intenser dan een paar simpele woorden zouden kunnen brengen.

Zacht fluisterend had ze gezegd, ´ja…ik wil voor jou stil blijven liggen…´
Ze voelde hoe hij een kus op haar voorhoofd drukte en hoorde hem zeggen dat ze niet bang hoefde te zijn, dat hij bij haar was, dat ze veilig was en zich alleen maar hoefde over te geven aan alle gevoelens die ze zou krijgen.
Ook deze woorden brachten veel teweeg, een scala van emoties trok door haar heen, een beetje angst, maar ook opwinding, elke vezel in haar lichaam leek te reageren.
Zijn hand lag nog steeds op haar buik, ze voelde hoe hij strelend naar boven ging, naar haar borsten, teder speelden zijn vingers met haar tepels, ze voelde hoe hij zachtjes over de zachte huid van haar borsten wreef.
Met al haar gedachten was ze bij zijn hand, bij elke beweging die de hand maakte, het was alsof ze zijn hand zag, maar het was haar lichaam die haar vertelde waar zijn hand was, wat hij deed.

Een loom gevoel van opwinding maakte zich van haar meester, ze wilde zijn lichaam voelen en ongemerkt had ze haar handen achter haar hoofd vandaan gehaald en legde een hand op de zijne, onmiddellijk trok hij zijn hand terug, direct was ze zich bewust van hetgeen ze hem had gezegd….ze had gezegd stil te blijven liggen..hoorde dit daar niet bij?

Twijfels en vragen, ze liet haar hand langzaam op haar eigen lichaam vallen, ze voelde de klamheid van haar hand op haar huid, ze luisterde, probeerde zich voor te stellen welke reactie dit bij hem teweeg had gebracht, maar ze hoorde niets.
Enkel het kloppen van haar eigen hart, het suizen in haar oren.
Een tijdje bleef het stil, de loomheid was verdwenen, ervoor in de plaats waren twijfels en onzekerheid gekomen, ze hoorde hem niet meer, ze miste het vertouwde gevoel hem dichtbij haar te hebben, maar ze bleef stil liggen.
Nog steeds hoorde ze weinig, ze luisterde gespitst naar elk sein van leven, om maar iets te kunnen merken van zijn reactie, van wat hij nu deed, maar er was alleen maar een stilte en haar eigen hartslag, die sneller ging en sneller bleef gaan.

Vanuit het niets voelde ze zijn hand om haar pols, hoe hij iets aan haar pols vastmaakte, de andere hand pakte, ook hier deed hij iets om en ze liet hem haar handen boven haar hoofd vastbinden.
Dit alles had maar even geduurd, ze was te verrast geweest om het tegen te houden en als ze eerlijk was…ze wilde het niet tegen houden, de opwinding en nieuwsgierigheid naar wat hij wilde doen waren groter dan het gevoel van onzekerheid of ze dit nu wel echt wilde.
Ze probeerde hem te vertrouwen, ze wilde hem vertrouwen, ze wilde hem laten zien dat ze dit voor hem kon doen.

Maar nu ze zo lag voelde ze hoe haar lichaam zich spande, hoe er meer gevoelens door haar lichaam gingen, ze had nu heel sterk de behoefte aan een stukje warmte van hem, maar ze zei niets…. wachtte af……
Het leek lang te duren, achteraf bleek het maar een paar minuten te zijn geweest, maar onverwacht voelde ze zijn lichaam tegen zich aan, hoe hij haar vasthield, zijn mond in haar nek, teder zoenend, verder omlaag, naar haar borsten en ze merkte dat haar lichaam zich weer een beetje ontspande.
Ze genoot van de warmte van zijn lichaam, zijn aanrakingen, zijn tong over haar borsten, ze voelde dat hij een tepel in zijn mond nam, de warmte van zijn mond om haar tepel, zijn handen die onderzoekend verder dwaalden over haar lichaam.
Hij duwde haar benen iets verder uit elkaar en met een vinger bewoog hij zachtjes over haar schaamlippen, speelde met haar clitje en langzaam schoof hij een vinger in haar hete grotje.
Heel haar lichaam reageerde op dit alles, ze kreunde zachtjes, draaide een beetje met haar lichaam, ze wilde hem aanraken maar werd belemmerd door de banden om haar handen.
Steeds heftiger werden de gevoelens.
Zijn aanrakingen werden harder, ze voelde hoe hij zachtjes beet in een tepel, de sensatie die dit teweegbracht in haar lichaam kon ze niet beschrijven, maar op het moment dat hij dat deed en zijn mond weghaalde was zij degene die haar lichaam omhoog duwde, op zoek naar de warmte van zijn mond en het gevoel dat hij haar net had gegeven.
Ze hunkerde naar zijn aanraking, het gevoel dat hij gaf, de veiligheid die ze bij hem voelde, ze voelde de warmte van zijn ademhaling in haar nek, hoe hij haar zoende, zijn mond zoekend naar de hare.
Ze opende haar mond, liet zijn tong binnen en speelde een spel, zoekend, tastend, het was anders dan normaal, ze liet zich helemaal meegaan met dit gevoel, de warmte van hem, de opwinding van de zoen, ze genoot ervan.
En net toen ze zich verder ontspande, en zich mee liet drijven met de stroom van gevoelens, hield hij op, wel voelde ze hoe hij dichtbij haar bleef, ze voelde nog steeds de warmte van zijn adem bij haar oor, toen hij fluisterde dat ze hem helemaal, 100% moest vertrouwen…

Direct was het gevoel terug, de opwinding vermengd met een gevoel dat ze niet onder woorden kon brengen.
Ze wilde hem vragen waarom, wat hij van plan was, ze vertrouwde hem toch altijd, waarom was dit anders, waarom wilde hij het van haar weten, haar hoofd tolde van de vele vragen die deze zin bij haar teweeg had gebracht.
Ze opende haar mond om iets te zeggen, om hem te vragen wat hij bedoelde en wat hij van plan was, maar ze voelde zijn vinger op haar mond en hoorde hem sussend zeggen dat hij nu maar één ding van haar wilde horen.
Geen vragen, geen afspraken, geen voorwaarden, alleen maar dat ze hem vertrouwde.
Haar hart ging als een bezetene tekeer, een storm van gevoelens raasden in haar, ze twijfelde, haar gevoel zei dat ze dit wilde, hem vertrouwen, hem blindelings vertrouwen, maar haar verstand kwam met andere motieven aanzetten.
Ze vocht tegen de tegenstrijdigheden in haar,
maar uiteindelijk durfde ze zich over te geven aan haar gevoel en
zachtjes zei ze: ” ja, ik wil je vertrouwen..helemaal…”

Advertentie

Plaats reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s